Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVRŠNI DIREKTOR:

Želimo Josea Mourinha za trenera još barem deset godina

Soccer - Pre-Season Friendly - AFC Wimbledon v Chelsea XI - The Cherry Red Records StadiumChelsea XI's manager Jose Mourinho during the Pre-Season friendly at the The Cherry Red Records Stadium, Surrey.Tim Parker Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
17.09.2014.
u 19:02

- Za razliku od nekih svojih prethodnika, on zna itekako dobro nositi se novinarima i zna skinuti pritisak s igrača - rekao je Ron Gourlay.

Jose Mourinho je napravio sjajan posao u Chelseaju jer su se pojačanja u vidu Cesca Fabregasa i Diega Coste pokazala kao pun pogodak. Zabijaju, asistiraju i donose pobjede klubu koji želi osvojiti sve što se može osvojiti.

Uostalom, i Portugalac je "gladan", želi u svom drugom mandatu na kormilu londonskog kluba postići ono što još nije - osvojiti Ligu prvaka. Naravno, uz to želi i naslov prvaka, ali i sve ostale "sitnice" koje idu uz to.

- Fantastična je spoznaja za nas kada znamo da je Jose opet tu. Dobro ga poznajem, a on poznaje ovaj klub. Za njega nema tajni. Za razliku od nekih svojih prethodnika, on zna itekako dobro nositi se novinarima i zna skinuti pritisak s igrača. Chelsea s njim može samo napredovati i želimo ga za trenera još barem deset godina - rekao je izvršni direktor Chelseaja Ron Gourlay.

Najzanimljivije od svega, ta pojačanja dovedena su isključivo novcem od prodaje drugih igrača, čime je cijeli ovoljetni posao još veći uspjeh.

>> Mourinho: Samo ne u Europsku ligu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije