Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Rush na udaru

Ždrijeb Lige prvaka je namješten!? Pogledajte novi dokaz za to!

Ian Rush
Foto: Screenshot
1/2
27.08.2016.
u 08:59

Prvo je za namještanje optužen Roberto Carlos, a sada i Ian Rush

Ždrijeb skupina Lige prvaka koji se održao u četvrtak predvečer podigao je mnogo prašine, puno se piše o njegovu namještanju. Priča o tome nije nova, godinama se nagađa da postoje tople i hladne kuglice pomoću kojih se namješta ždrijeb i pogoduje velikim klubovima, ali ovoga puta neki su se čudni detalji vidjeli na kameri.

Prvo je optužen Roberto Carlos koji je u jednom trenutku izvukao kuglicu pa ju vratio u posudu te izvukao novu. Sada se na udaru našao i Ian Rush kojeg su napali Mundo Deportivo i katalonski Sport tvrdeći da je pogodovao aktualnom europskom prvaku Realu.

Rush je tijekom cijelog ždrijeba bio nervozan što su mnogi pripisali tremi, međutim pojedini mediji pišu da je to bilo zbog namještanja. A on je u jednom trenutku izvukao kuglicu, otvorio pa ju zajedno s papirićem spustio ispod stola. Tada je, navodno, trebao izvući Real, ali je zamijenio papirić ispod stola. Ono što je katalonskim medijima bilo čudno jest to što je u trenutku spuštanja ruku papirić imao u lijevoj ruci, a kad je dizao ruke onda mu je bio u desnoj.

Pogledajte video pa procijenite sami... U našoj anketi ispod videa možete odgovoriti što ste zaključili.

Komentara 26

Avatar fenixem
fenixem
09:20 27.08.2016.

Naravno da je namijesteno!!bilo i biti ce!!ali eto ovce navijaci ludi za champ ligom,dok oni trose zadnju lovu za ulaznice ovi muljatori kupe stotine miliona!!dok je ovaca biti ce i vunice!!!hebala vas champ liga!!!

Avatar Idler 3
Idler 3
10:06 27.08.2016.

Ak je on zamjenil papiriće kak tvrdite onda su i svi drugi morali zamjenit jer bi ostali u kuglicama već izvlečeni....smiješne teorije mada je namještanje moguće i lako izvedivo !!!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
09:54 27.08.2016.

Nama slovencima svejedno ionako pratimo na tv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije