Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Zdravko Mamić želi nadarenog veznjaka iz Crvene zvezde

David Babunski
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
30.08.2016.
u 20:10

Babunski je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije u Makedoniji, a zanimljiv je i po tome što je prošao kroz filtar glasovite La Masije, Barcelonine škole nogometa

Zadnjih nekoliko dana prijelaznog roka, prema izvorima bliskim klubu, pojavila se priča kako je David Babunski blizu Dinama. Riječ je o iznimno nadarenom veznom igraču koji igra za Crvenu zvezdu, a inače je makedonski reprezentativac, rođen u Skoplju.

Babunski je prošao sve mlađe reprezentativne kategorije u Makedoniji, a zanimljiv je i po tome što je prošao kroz filtar glasovite La Masije, Barcelonine škole nogometa.

Ovom ofenzivnom veznom igraču poznavatelji nogometnih prilika u regiji predviđaju sjajnu nogometnu budućnost, spominjući ga kao jednog od sljedećih igrača čiji će transfer dosegnuti milijunske iznose.

A takve priče Zdravko Mamić oduvijek je znao prepoznati. Budući da aktualni prijelazni rok broji zadnje sate, nije isključeno da se razgovori oko ovog transfera u Dinamo nastave na zimu.

Komentara 11

ZO
zoom
07:37 31.08.2016.

kakav zlonamjeran naslov! ne kupuje igrača mamić za sebe, nego ga kupuje valjda dinamo, pa je takav trebao biti i naslov!!!!!

DU
Deleted user
11:44 31.08.2016.

A naslov vam je u p.m... Mamić kupuje roba da mu doma zida kokošinjac i čisti čućavac...Stvarno ste odvratni.....ebo vas Mamić. Kupuje Dinamo

AO
admini_obrišite_si_mami
20:37 30.08.2016.

I?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije