Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred emisije

Zdravko Mamić zapjevao narodnjak i oduševio srbijanske i BiH medije

Zdravko Mamić
Foto: Screenshot
1/2
29.06.2015.
u 13:10

Srbijanski i BiH mediji oduševljeni su Mamićevom izvedbom pa je video postao vrlo popularan na njihovim portalima.

Jučerašnje gostovanje Zdravka Mamića u emisiji televizije Z1 ''Sport nedjeljom'' i dalje je tema dana u hrvatskim medijima, ali u i medijima susjednih zemalja. Naime, Zdravko ih je oduševio pjevanjem poznate pjesme Mitra Mirića.

Izvršni predsjednik Dinama govorio je o Davoru Šukeru i hvalio ga na sva usta.

– Šuker je apsolutno čista devetka, kao što je bio i igrački centarfor, ja bih mu dodijelio i desetku, ali evo mu devetka. Zato što sam ja na svoje oči, i svi mi koji smo u vodstvu Saveza, vidjeli što on znači tamo gdje se mi želimo pozicionirati, a to je Europa. Šuker nije, i ja sam to već jednom rekao, on nije iskusan poslovni čovjek kao ja, možda nije komunikator kao ja, ali više vrijedi u inozemstvu Šukerova vizit-karta nego pola Hrvatske. Prema tome, mi to jednostavno koristimo, tako smo se međusobno i organizirali, i podijelili, i ja samo mogu reći onima koji se silno trude srušiti Šukera, ili Mamića, ili Mamića i Šukera zajedno, ''uzalud vam trud svirači''. Ili kako kaže meni ona draga pjesma: "Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine. Mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole", zapjevao je Mamić Mirićeve stihove, a pridružio mu se i voditelj Ante Breko.

Srbijanski i BiH mediji oduševljeni su Mamićevom izvedbom pa je video postao vrlo popularan na njihovim portalima.

>>Zdravko Mamić osuo paljbu po Slavenu Biliću i Igoru Štimcu!

>>Kovač više nema moju potporu, on je egotrip! A Hrvatsku neće izbaciti zbog svastike

Komentara 134

BA
Barts
14:07 29.06.2015.

hehehehe

Avatar dario554433
dario554433
14:06 29.06.2015.

Ak im se tolko sviđa nek si ga uzmeju. >Damo im ga zabadav.

TP
trias politica
15:50 29.06.2015.

Aaajmoooooo balkanci. Lijepo zvuči ta turska glazba na srpskom jeziku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije