Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA NA POMOLU

Mamić u Dinamo želi dovesti kapetana Hajduka i Nikolu Vlašića!

Lovre Kalinić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/9
26.08.2016.
u 20:11

Odlazak kapetana u Dinamo, unatoč praznoj poljudskoj blagajni, bio bi među navijačima doživljen kao poraz i izazvao bi niz potresa.

Kada Zdravko Mamić nešto poželi, ne odustaje, ali namjerio se na Hajdukova kapetana. Nije uopće bitno koliko bi milijuna Mamić ponudio. Nakon što je Dinamo ušao u Ligu prvaka i zaključio čitav niz vrijednih transfera, u maksimirskoj blagajni deseci su milijuna eura i Mamić može dovesti koga hoće, ali ne Hajdukova kapetana. 

Takav je stav i Kalinića i Hajduka. Odlazak kapetana u Dinamo, unatoč praznoj poljudskoj blagajni, bio bi među navijačima doživljen kao poraz i izazvao bi niz potresa. No, ako neće u Dinamo, ne znači da Kalinić neće biti transferiran do kraja prijelaznog roka. On je, uz Vlašića i Sušića, glavni Hajdukov financijski adut. 

Naravno, nitko službeno ne želi govoriti o Dinamovoj želji, u Hajduku kažu da službena ponuda nije došla, a u Dinamu da nisu ništa ni ponudili Hajduku. Ali, razgovora je bilo, a spominjana je i varijanta u kojoj bi uz Kalinića u Dinamo otišao i Vlašić. No, to su Dinamove želje, teško nam je i zamisliti da bi dijete sa splitskog Žnjana, igrač koji je jedan od simbola Hajduka, otišao u Maksimir. Predsjednik bijelih Ivan Kos najavljuje burne posljednje dane prijelaznog roka...

Komentara 89

DI
Diosiario
20:30 26.08.2016.

Sijanje mržnje između sjevera i juga, između raznih hrvatskih regija, između domovinske i iseljene Hrvatske samo je nastavak KOS-ove opeacije Opera drugim sredstvima. Jasno je svakom da ne samo Hrvati, nego bilo koji narod, i čak ne ni narod nego skupina ljudi, bit će slabiji što je više razjedinjen.

DU
Deleted user
20:44 26.08.2016.

Hahahaha na što ja spao Večernjak kada ima ovakve novinare tipa Maršić?Diże vrjednost igračima Hajduka izmišljajuću navodni Dinamov interes za ove igrače a jasno je da su to čiste gluposti.Dinamo ima Šempera kojega već sada može prodati za 5 mil,i Livakovića pnajboljeg golmana lige dok je branio za Zagreb!Pustili su Ježinu i prodali Eduarda da bi njima napravili mjesto,plus posudili Zagorca Lokomotivi.I što bi Maršiću oni sa Kalinićem?A Vlašić,desetobojac može jedino u AK Dinamo,nikako u NK.A priča se da je cijela radna zajednica Hajduka burno proslavila Dinamov ulazak u Ligu prvaka jer se nadaju da će im uprava konačno isplatitzi plaće za veljaču kada dobiju milijun kuna zahvaljujući mrskom Dinamu koji im je to omogućio ulaskom u LP.Hajde ,sad svi!Tri,četiri!HVALA DINAMO !!!

GV
golub Vaso
20:41 26.08.2016.

tata opet spašava hajduk od bankrota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije