Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK DINAMA

Mamić: Prezirem kriminalce i ljude koji ne plaćaju porez

Zdravko Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
03.07.2015.
u 21:10

- Prezirem ljude koji potkradaju svoju državu i nisu spremni plaćati poreze. Prezirem kriminalce. Nikada niste čuli da ja ili netko od moje obitelji nije platio jedan račun - rekao je Mamić.

Zdravko Mamić ostao je danas u Sloveniji iako je rekao da će doći u Hrvatsku čim dobije poziv za razgovor. Izvršni predsjednik Dinama nakon konzultacija s odvjetnikom Čedom Prodanovićem je odlučio da će se u Zagreb ipak vratiti u nedjelju. U međuvremenu ga je ekipa Bujice s Osječke televizije posjetila u Moravskim Toplicama gdje se Dinamo nalazi na pripremama.

- Umorniji sam i tužniji nego jučer. Sve ovo što mi se događa od dolaska Josipovića na vlast, a nastavilo vladom Zorana Milanovića s monstrumom Željkom Jovanovićem je užas - rekao je Mamić koji smatra da nije kriv te da se nad njim "provodi inkvizicija".

- Prezirem ljude koji potkradaju svoju državu i nisu spremni plaćati poreze. Prezirem kriminalce. Nikada niste čuli da ja ili netko od moje obitelji nije platio račun - rekao je Mamić.

Ostatak emisije uglavnom je protekao u Mamićevim žestokim napadima na Zorana Milanovića i članove njegove vlade. Mamić smatra da oni nisu željeli Hrvatsku te da nastoje "podijeliti hrvatski narod".

>> Mamići ostaju u Sloveniji! USKOK objavio detalje istrage, evo za što ih se sve tereti

Ključne riječi

Komentara 36

CH
chemica
21:28 03.07.2015.

On prezire kriminalce i ljude koji ne plaćaju porez, a razlika između njega i takvih "komunističkih nakaza" je u tome da on samo jadničak "nije znao" da mora plaćati porez. Eto, zato on nije kriminalac pa samim tim ta maloumna logička konstrukcija ima smisla, ali isključivo među njegovim obožavateljima, svima odreda IQ-a visine sobne temperature. Usred ljeta, da budem maksimalno dobronamjeran prema intelektualnim glistama koje poželješe ovakvu Hrvatsku, u kojoj su Mamići gospodari, a pametni odabraše bijeg odavde da ne bi takvima morali biti sluge.

Avatar ARENA
ARENA
21:43 03.07.2015.

Haha, kad smo već kod poreza...postoji rješenje....prebaci se lova na račun hdzeja...i problem riješen.:)))

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
21:58 03.07.2015.

Dakle ratni profiter se na televiziji požalio osuđenom dileru narkoticima da ga država proganja...prestrašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije