Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE NIJE DOPREDSJEDNIK

Zdravko Mamić podnio ostavku u HNS-u!

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
25.07.2016.
u 17:45

"Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama", napisao je Mamić

Zdravko Mamić više nije dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Podnio je ostavku, a razloge je naveo u priopćenju koje prenosimo u cijelosti.

"Poštovana hrvatska javnosti,

Kao što već znate, od siječnja ove godine više nisam izvršni predsjednik GNK Dinamo. To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano ići u budućnost.

Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz  Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.

Za hrvatski nogomet sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i do sada, pričati cijeli svijet te im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uvjeren sam, dokazati svoju nevinost u svemu što mi se stavlja na teret.

Hrvatski nogometni savez će, kao i Dinamo, u meni uvijek imati najvjernijeg navijača", napisao je Zdravko Mamić.

Komentara 95

KA
karlodrago
18:08 25.07.2016.

Šteta ,da nam je u svakom klubu po jedan Mamić klubski nogomet bi nam bio na puno većoj razini .Mamiću puno sreće ,zivio.

VA
vadis
18:05 25.07.2016.

Ja sam hajdukovac, ne volim Dinamo. Ali, mora se priznati da je Mamic uspjesan frajer. U Hrvatskoj nazalost uspjesni ljudi uopce su izlozeni lincu. Zast? Radi zavisti i mizernog stanja duha.

PL
plahutar
18:06 25.07.2016.

Šteta gospodine Mamiću što ste popustili razbojnicima ali stara narodna kaže:"Pametniji popušta".Poznato je što ste sve učinili za Dinamo i hrvatski nogomet ,znaju to i razbojnici i zbog toga je bilo toliko podvala,laži i kleveta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije