Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SLAVLJE

Zdravko Mamić podlegao emocijama: Uskočio na travnjak, grlio Kranjčara, čestitao igračima...

Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
25.08.2016.
u 10:15

Da, Dinamo je opet, drugi put zaredom, četvrti put u posljednjih šest godina, a ukupno šesti put izborio plasman u Ligu prvaka, slavlje je u Red Bull Areni bilo golemo, zasluženo, iskreno...

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić podlegao je emocijama, iz svečane je lože uskočio na travnjak i čvrsto zagrlio trenera Zlatka Kranjčara. Čestitao je i svakome igraču pojedinačno na ulazu u svlačionicu, dok se s južne tribine orila pjesma “Kako je dobro vidjeti te opet...”

Da, Dinamo je opet, drugi put zaredom, četvrti put u posljednjih šest godina, a ukupno šesti put izborio plasman u Ligu prvaka, slavlje je u Red Bull Areni bilo golemo, zasluženo, iskreno...

Dinamo je uspio, Dinamo je napokon prekinuo to prokletstvo Salzburga i u šestom međusobnom dvoboju upisao je prvu pobjedu.

Stižu milijuni

U pravome trenutku, na način kojim je Dinamo zapravo godinama gubio europske okršaje. Salzburg je sve imao u rukama, vodio je 1:0 i sat vremena “maltretirao” našeg prvaka, koji nije mogao doći k sebi.

No, trener Zlatko Kranjčar pogodio je s izmjenama, a da je dijete sreće, pokazalo se u 87. minuti, kad je do tada najlošiji dinamovac, Junior Fernandes, zabio za izjednačenje i produžetke.

A u 95. minuti, Fernandes je gurnuo Soudanija u “kontru” i Alžirac je iz druge, udarcem glavom, zabio za pobjedničkih 2:1, za Ligu prvaka i još 8,6 milijuna eura što će se, uz od ranije zarađenih 6,1 milijuna eura, sliti u plavu blagajnu...

Komentara 108

DU
Deleted user
11:09 25.08.2016.

Što državni aparat više gazi Mamića, on i Dinamo imaju više sreće (ako je sreća u pitanju, već počinjem sumnjati da ne znanje). Da mi je samo bilo vidjeti face Željka Jovanovića i Ranka Ostojića u 85 a posebno u 95 minuti, neprocjenjivo. Za sve ostalo tu je master....

PA
patricword
11:45 25.08.2016.

Možete ga mrziti koliko hoćete ali sve ovo je zasluga Mamića i samo Mamića. Vidjet će te idućih 10 godina Dinama neće biti nigdje. Kao i naš Hajduk. Ulica ne može voditi klub, pa predsjednika Reala i barcelone isto tako pljuju ivrijeđaju ali dok ima rezultate niko ga nesmože i ne smije dirati. A naš Dinamo za naše prilike ima i novac i Rezultate, tko to hoće priznati.

M7
mirocro.70
11:02 25.08.2016.

Samo da nam još prođu Hajduk i Lokomotiva.... Šteta što Rijeka ispade....Sve što je hrvatsko svetinja je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije