Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE SVE POSLUJE?

Zdravko Mamić najviše voli Engleze, ali milijune 'okreće' i kod drugih

Zdravko Mamić
Marko Lukunic/PIXSELL
25.01.2015.
u 11:53

Put Otoka otišli su Boško Balaban (Aston Villa), Eduardo da Silva (Arsenal), Vedran Ćorluka (Manchester City) i Luka Modrić (Tottenham).

Zdravko Mamić proteklih se godina dokazao kao sjajan menadžer. Barem što se tiče prodaje igrača. Na čelu Dinama za milijunske svote transferirao je čak 27 igrača i poslovao s klubovima svih liga petice.

No ukupno je u najjače lige svijeta prodao 15 nogometaša, a najviše je zaradio od transfera u Englesku - čak 56,8 milijuna eura. Put Otoka otišli su Boško Balaban (Aston Villa), Eduardo da Silva (Arsenal), Vedran Ćorluka (Manchester City) i Luka Modrić (Tottenham).

Zaradio je izvršni predsjednik Dinama i prodajom igrača u Italiju, a zanimljivo je to da su svi transferi ostvareni u posljednjih godinu dana. Prije toga put Italije nije otišao niti jedan igrač, a prvi je bio Mateo Kovačić.

U koje je još lige Zdravko Mamić prodavao nogometaše pogledajte na Goal.com.

>> Mamić je potrošio milijune eura da pomogne drugim klubovima, kupujući igrače koji mu nisu trebali

>> Ovo su hrvatski nogometaši koji su oduševljavali i razočaravali u Italiji

Komentara 24

Avatar peet
peet
15:40 25.01.2015.

pljuvači po tateku...zavidni i isfrustrirani...odhebite od njega.. a ti tata konacno slozi ekipu koja ce igrati lijepo i pobijeđivati..love za to imamo :-)

SA
sala
13:39 25.01.2015.

ima li sto od te lovuse i drzava

DO
don07
13:19 25.01.2015.

tatek trguje samo i isključivo preko repkice.u engleskoj je radio transfere kad smo bili s njima u grupi a tako sada i u italiji... bez repke on nije napravi niti jedan transfer vrijedan spimena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije