Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretražuju mu kuću

Mamić je u nedjelju otpjevao kritičarima: 'Ne može nam nitko ništa'

Zdravko Mamić
Foto: Screenshot
1/2
02.07.2015.
u 14:10

Ü Mogu samo reći onima koji se silno trude srušiti Mamića i Šukera zajedno, uzalud im trud svirači – kazao je Mamić.

Izvršni predsjednik Dinama prošle nedjelje Zdravko Mamić gostovao je u emisiji televizije Z1 ''Sport nedjeljom'' gdje je nahvalio predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera, a svojim osporavateljima je posvetio pjesmu Mitra Mirića.

– Naravno da smo dobili sve što smo očekivali od Davora Šukera. Dok svi drugi propadaju, mi stalno rastemo i idemo naprijed – kazao je Mamić o HNS-u, ali i dodao da je "nemoguće u ovakvom okruženju penjati se".

– Jer što se više penjete, što ste uspješniji, toliko ima više onih što vise dolje i vuku vas u provaliju – rekao je Mamić kojem danas policija od jutra pretražuje kuću u istrazi o primanju i davanju mita, utaji poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju.

"Uzalud im trud svirači"

Šukeru je prošle nedjelje dao "čistu devetku" po ocjenama od 1 do 10. – Šuker nije iskusan poslovni čovjek i komunikator kao ja, ali više vrijedi u inozemstvu Šukerova ''vizit karta'' nego pola Hrvatske – rekao je Mamić te dodao da se oni time koriste.

– Mogu samo reći onima koji se silo trude srušiti Šukera ili Mamića ili Mamića i Šukera zajedno, uzalud im trud svirači – kazao je Mamić te počeo pjevati onu njemu "dragu pjesmu".

"Ne može nam nitko ništa, jači smo od sudbine. Mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole", za kraj je uz karakterističan smiješak otpjevao Mamić. Današnju akciju protiv Mamića, kojom je obuhvaćen i njegov brat Zoran, pokrenuli su USKOK i PNUSKOK.

– Na temelju kaznene prijave Samostalnog sektora za otkrivanje poreznih prijevara Ministarstva financija, Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u suradnji s PN USKOK-om provodi hitne dokazne radnje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja i davanja mita, utaje poreza i drugih davanja i zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, vezano za nezakonite radnje koje su poduzimale odgovorne osobe GNK Dinamo i službena osoba Porezne uprave – izvijestio je PNUSKOK-a.

>>Policija pretražuje kuće braće Mamić zbog utaje poreza: 'Ne mislite valjda da će bježati?'

>>Sumnja se da Mamić nije plaćao porez na novac koji mu je donio Modrić

>>Evo za što sve USKOK tereti Zdravka i Zorana Mamića!

Komentara 6

Avatar dosadni
dosadni
14:24 02.07.2015.

nek ide tam svoji pajdosima

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
15:08 02.07.2015.

Uskoro će pjevati "Remetinka, Remetinka"

ZA
Zagor
15:18 02.07.2015.

Da nije bilo komunista koji su napravili svu infrastrukturu u državi igro bi mamić po hercegovini kamena sa ramena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije