Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na utakmicu?

Zdravko Mamić ipak je došao u Split, društvo mu pravi Davor Šuker

davor šuker zdravko mamić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
16.04.2014.
u 14:48

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili, Mamić neće uživo prisustvovati utakmici Splita i Dinama, ali će zato nazočan biti Davor Šuker, koji će tako upriličiti 102. rođendan RNK Splita

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić ipak je s momčadi otputovao u Split. Iako je je na snazi nepravomoćna presuda kojom mu se zabranjuje dolazak na splitske stadione, još se ne zna hoće li Dinamov izvršni predsjednik pokušati ući na Park mladeži.

Mamić se nalazi u hotelu Le Meridien Lav, gdje su smješteni i igrači Dinama, a društvo mu pravi predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Prema neslužbenim informacijama koje smo dobili, Mamić neće uživo prisustvovati utakmici Splita i Dinama, ali će zato nazočan biti Davor Šuker, koji će tako upriličiti 102. rođendan RNK Splita.

>>Mamiću zabranjen dolazak: I da želi, ne može u Park mladeži!

Komentara 11

Avatar mohito
mohito
15:17 16.04.2014.

covjece, ovaj jovanovic i njegova partija uz pomoc svojih novinara tolko svakodnevno truju odnose sjevera i juga (po principu "zavadi pa vladaj") da to vise prelazi sve granice - sta smo zato svi skupa branili ovu hrvatsku da je sada kojekakvi crveni aparatciki pokusavaju posvadjat, a sve zbog borbe za fotelje i glasove?…koga briga dal je mamic dosal u split i dal ce ic na tekmu il se samo dosal istusirat u hotel, pa ne igra on niti je on bitan u vecerasnjem derbiju - ovo samo provocira mrznju i netrpeljivost medju hrvatima, partiji je ocito da su izgubili zagreb koji su godinama drzali i sad se grcevito pokusavaju odrzat u splitu makar totalno zakrvili odnose medju hrvatima - to im se ne smije dozvolit...

PA
parasa
15:36 16.04.2014.

Zdravko Mamić ipak je došao u Split, društvo mu pravi Davor Šuker.......... pa koji glupi naslov, a gdje pisalo da on nesmije doći u Spli?????? stvarno nekoji novinari su pogriješili zvanje.

GU
Gustavo
16:44 16.04.2014.

Sve po zakonu, a džepovi puni, pravi RH san.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije