Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužio ih za poraz

Pobuna u Bayernu, zbog svađe s Guardiolom osoblje podnijelo kolektivnu ostavku!

'Bayern Munich new head coach Pep Guardiola poses in the team locker room inside the Allianz Arena June 24, 2013. Treble-winning Bayern Munich unveiled their new coach Guardiola amid a media frenzy on
Foto: Reuters/Pixsell
17.04.2015.
u 08:52

– Nakon utakmice Lige prvaka protiv Porta, iz nekog neobjašnjivog razloga, cijelo medicinsko osoblje smatrao je odgovornim, napisao je Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt u kratkom priopćenju

Nakon poraza od Porta u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka (1:3), Bayern prolazi kroz teško razdoblje. Osim što su svi zabrinuti jer im prijeti ispadanje iz LP-a, došlo je do otvorenog sukoba između trenera Pepa Guardiole i liječničkog tima kluba.

Što se dogodilo? Bayern u posljednje vrijeme igra bez glavnih zvijezda. Franck Ribéry, Arjen Robben, David Alaba, Bastian Schweinsteiger i Javi Martinez ozlijeđeni su, a na nedavnoj utakmici protiv Bayer Leverkusena ozlijedio se i Medhi Benatia. Tijekom te utakmice Guardiola se okrenuo prema medicinskom osoblju i ironično im zapljeskao.

Nakon poraza od Porta njih je proglasio krivcima, a cijelo osoblje Bayerna nakon toga je podnijelo ostavku. Među njima je i Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt koji je u klubu je od 1977. godine.

– Nakon utakmice Lige prvaka protiv Porta, iz nekog neobjašnjivog razloga, cijelo medicinsko osoblje smatrao je odgovornim, napisao je Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt u kratkom priopćenju. A dodajmo da je spomenuti liječnik jedan od najvećih stručnjaka u cijelom svijetu. Osim što je radio s mnogim generacijama Bayerna, kod njega su dolazili i njemački reprezentativci te ostali poznati sportaši poput Borisa Beckera, Usaina Bolta... Pomagao je i nekim našim igračima koji su igrali u Bayernu, a nedavno je i Luka Modrić bio na konzultacijama s njim kada ga je izbornik Niko Kovač odveo u München.

>>Razočarani Guardiola: Ovo je veliki zaostatak, teško ćemo to nadoknaditi

>>Španjolci otkrili: Niko Kovač odveo je Modrića u Bayern

Komentara 47

AB
abendblatt
09:20 17.04.2015.

Za poraz protiv Porta mora Guardiola snositi odgovornost.

TM
Tim_Minchin
09:26 17.04.2015.

gadi mi se ovaj guardiola, koliki je to egoist, to je cudo, a i kakav je trener je vrlo upitno, s onakvom barcom bi i kruno jurcic osvojio pola toga...

MR
mrki69tua
09:22 17.04.2015.

U Pepa uvik isto, takav je bia i u Barci kada je tika taka krenila nizbrdo. Zato mi je uvik bia ljigav, veliki stručnjak sa treniranjem vrhunskih klubova. Daj mu Dinamo, mislim da ne bi ni prvak bija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije