Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fantastično

Zbog ovog poteza igraču Porta divi se cijeli svijet

'Porto\'s Jackson Martinez celebrates his goal against Dynamo Kiev during their Champions League Group A soccer match at the Dragon stadium in Porto October 24, 2012. REUTERS/Miguel Vidal (PORTUGAL -
Foto: Reuters/PIXSELL
02.03.2015.
u 16:50

Utakmicu je obilježio sjajni Tello koji je postigao sva tri pogotka, ali i Jackson Martinez koji mu je dvaput asistirao

Porto je jučer u derbiju 23. kola portugalskog prvenstva na domaćem terenu pobijedio Sporting sa 3:0 i ostao u lovu za vodećom Benficom koja mu bježi četiri boda.

Utakmicu je obilježio sjajni Tello koji je postigao sva tri pogotka, ali i Jackson Martinez koji mu je dvaput asistirao. Posebno lijepa asistencija bila je ona za prvi pogodak na utakmici. Martinez je loptu primio na prsa i onda petom prebacio cijelu obranu gostiju i omogućio Tellu odličnu priliku.

Tom potezu danas se divi cijeli svijet, snimka je postala pravi hit na društvenim mrežama...

>>Hit na internetu: Kapetan PSG-a ovim je potezom oduševio svijet!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije