Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO VIĐENO

Kakva smijurija! Zbog ovog poteza i promašaja postali su predmet sprdnje

Promašaj
02.08.2014.
u 09:55

Kod rezultata 3:1 za Krasnodar Antal je odlučio predriblati Bistrova na prilično smiješan način...

Susret mađarskog Diosgyorija ruskog Krasnodara u trećem pretkolu Europske lige ne bi zanimao nikoga osim navijača tih klubova da nam vratar domaćina Botond Antal i napadač gostiju Vladimir Bistrov nisu priuštili scenu kao iz komedije.

Kod rezultata 3:1 za Krasnodar Antal je odlučio predriblati Bistrova na prilično smiješan način jer se potpuno zbunio u trenucima kad je shvatio da ne smije primiti loptu u ruke, da bi je potom izgubio i ostavio praznu mrežu. Nju je, naravno, Bistrov promašio!

Ne bi bilo još smješnije da se odmah nakon što je izgubio loptu Antal nije primio za glavu u agoniji zbog onoga što je učinio. Pao mu je kamen sa srca kad je vidio da pogotka nije bilo. Svejedno, ljutiti trener Tomislav Sivić odmah ga je zamijenio i uveo u igru našeg Ivana Radoša.

Nije pomoglo, do kraja je Krasnodar zabio još dva pogotka, jedan od njih upravo Bistrov u devedesetoj minuti. Time se bar malo iskupio.

>> Kakav promašaj! Je li ovo najveći svih vremena?

Ključne riječi

Komentara 1

BE
Berlioz
12:31 02.08.2014.

Ne čudi što novinar piše tako o Dinamu kada nije sposoban uočiti da je golman krivo stao pa ga trener nije vadio jer je ljut nego zato jer je ozlijeđen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije