Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obara s nogu

Zanosna ljepotica Viktorija ambasadorica je Svjetskog prvenstva, oduševila je ''fotkama''!

Viktorija Lopireva
Foto: Instagram
1/17
20.10.2016.
u 17:27

Ni nogomet joj je nije stran, još do prije pola godine bila je u braku s nogometašem

U tijeku su kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo koje će se održati 2018. godine u Rusiji, a domaćin se već sad na sve moguće načine trudi napraviti dobar marketing.

Stoga i ne čudi da su za ambasadoricu predstojećeg prvenstva izabrali Viktoriju Lopirevu (33), prekrasnu rusku voditeljicu, glumicu, manekenku i blogericu. Proteklih dana o njoj se mnogo piše, a automatski se piše i o Mundijalu pa se već sada može reći da je domaćin napravio dobar posao kad ju je odlučio angažirati.

U domovini je Viktorija itekako poznata, prije 12 godina osvojila je lentu Miss Rusije, a potom je radila kao TV voditeljica. Ni nogomet joj je nije stran, još do prije pola godine bila je u braku s napadačem Krasnodara i povremenim ruskim reprezentativcem, sedam godina mlađim Fodorom Smolovim. Ostavila ga je nakon dvije godine braka. Uz to, bila je voditeljica sportske emisije "Noć nogometa".

Hrvatskoj zasad ide jako dobro u kvalifikacijama, a naši navijači zasigurno se nadaju da će Čačićevi izabranici nastaviti s dobrim igrama i plasirati se u Rusiju. Tko zna, možda susretnu ovu neodoljivu ljepoticu...

Komentara 2

UI
uvijek i sve
20:45 20.10.2016.

Prekrasna je ona, ali je još ljepši hrvatski jezik. Na hrvatskom se kaže veleposlanica. Ne ambasadorica!

BJ
Bjelovar112
19:29 20.10.2016.

Vau koja dugacka noga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije