Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 2:0

Zagrebu prvi bodovi, Medića isprovocirali navijači

Zagreb - Lokomotiva
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
01.08.2014.
u 22:18

Zagreb i Lokomotiva nakon tri kola imaju isti učinak - dva poraza i pobjedu.

Predsjednik i neslužbeni trener Zagreba, Dražen Medić, napravio je izvrsne izmjene u gradskom derbiju s Lokomotivom i upravo su igrači koje je uveo bili strijelci za 2:0 (0:0) pobjedu u gradskom derbiju s Lokomotivom. Medić je zamijenio i svoga sina Lovru, umjesto kojeg je ušao Konopek i unio živost, te izvrtio Ćalušića i asistirao kod prvoga gola Stepčiću u 79. minuti. A tri minute kasnije, Šulc je sjajnim udarcem s 22 metra potvrdio prvu Zagrebovu ovosezonsku pobjedu.

Medić: Ljudska reakcija

Napadač Lokomotive Ante Budimir nije postigao gol u posljednjoj utakmici u majici kluba s Kajzerice! Budimir će u ponedjeljak potpisati za Dinamo i tako ipak nastaviti utrku za najboljeg strijelca Prve HNL.

Burno je bilo na travnjaku, ali i izvan njega! Tijekom utakmice, desetak navijača Zagreba vrijeđalo je Dražena i Lovru Medića, u jednom je trenutku tata Dražen uzvratio prostačkom gestikulacijom.

Iz svečane je lože tada čak skočio Medićev rođak i pokušao se obračunati s vulgarnim navijačem, no sve je, zahvaljujući reakciji redara, ostalo na verbalnom prepucavanju.

Zaiskrilo je i u Zagrebovoj loži, no sve se brzo smirilo, a pet minuta prije kraja, Dražen Medić je isključen, zato jer je bacio bocu s vodom, ljutit zbog nedosuđenog 11-erca za njegovu momčad.

- Moje reakcije nisu bile sportske, ali bile su ljudske! Čovjek sam, nisam stroj i morao sam reagirati na te uvrede i sudačku nepravdu - pravdao je Medić svoje ponašanje.

Ivković: Dosta je farse

A trener “lokosa”, Tomislav Ivković, nije želio održati konferenciju za novinare s Medićem!

- Ovo je pitanje načela i zaštite trenerske struke! HNS mora donijeti zakon na osnovi kojeg će se znati da na klupi smiju sjediti samo treneri, a ne predstavnici klubova! Dosta je te farse – rekao je Ivković i napustio “pressicu”.

- Nagledao sam se ovakvih stvari u 25 godina koliko sam u Hrvatskoj, neki su ljudi zatvorili krug u kojeg nitko ne može ući – replicirao je Medić.

>> Riječani se na Ovčjim Otocima fotografirali s - Pamelom Anderson

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije