Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar dobio lokose

Ćiro o isključenju: Nisam ništa ružno rekao sucu

Lokomotiva - Zadar
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
19.09.2014.
u 21:30

Pogodak odluke postigao je Ivor Weitzer već u 17. minuti susreta

Ne može Ćiro Blažević pobjeći od stadiona u Kranjčevićevoj. Vratio se danas nakon što je iz NK Zagreb otišao, a razvod braka s predsjednikom Zagreba Draženom Medićem nije bio prijateljski.

Pale su nakon razlaza teške riječi, pogotovu s Ćirine strane. No, danas je u Kranjčevićevu došao kao trener Zadra na gostovanje kod Lokomotive i pobijedio 1:0. S Medićem se ionako nije mogao susresti jer je momčad Zagreba otputovala u Pulu.

- Kako mi je opet ovdje? Dobro, sad sam na drugoj klupi – rekao je Ćiro misleći na gostujuću.

- Sad je na boljoj klupi – dobacio je trener Lokomotive Tomislav Ivković nakon susreta. U svjetlom je odijelu Ćiro mirno stajao pored svoje klupe i gledao što rade njegovi igrači. Vrlo mirno proživio je vodeći pogodak svoje momčadi u 17. minuti kad je Terkešovu loptu s 15 metara u suprotni gornji kut krasno pospremio Ivor Weitzer.

Pokušala je Lokomotiva brzo uvratiti, pokušao je Leko iz gužve, ali malo pored vratnice, a Ante Rukavina glavom je pogodio vratnicu.

- Da nam nije Ćiro trener već bi Lokomotiva vodila, ovako je lopta pogodila vratnicu – kazao je jedan kibic iz svečane lože.

Možda je i u pravu, jer Lokomotiva je stiskala i do kraja poluvremena i u drugom dijelu susreta. Teško je zbog spore igre probijala gustu Ćirinu obranu, a kad bi ju i probila, nije znala zabiti.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Imao je i Zadar svoje velike prilike u kontrama. Jedna je zaustavljena prekršajem kojeg sudac nije označio. Nakon toga je Ćiru isključio s klupe, pljeskalo mu se kad je odlazio s klupe.

- Ne znam sine zašto sam isključen, nisam ništa ružno rekao – veli Ćiro.

- Izašao je iz tehničkog prostora – objasnio je Ivković nakon susreta.

Druženje s medijima počeo je Ćiro sam:

- Dobro došli na konferenciju za novinare. Ćiro izvolite. Zadvoljan sam, ali sve je moglo i drukčije završiti jer je Lokomotiva bila bolja, imala više prilika i veći posjed – najavio je Ćiro sebe i odmah rekao što ima o utakmici.

Koji je vaš recept, Zadar je na tri gostovanja primio 17 golova, a sada niti jedan, došli ste na četvrto mjesto?

- Nisam mogao puno napraviti, nisam imao vremena za vitalne stvari, ali u psihološkom smislu uspjeli smo napraviti da ovi moji dečki više nisu beskrvni mladići – pričao je Ćiro.

- Zadar je zasluženo pobijedio, zabio je, a onda izdržao naš pritisak jer smo igrali presporo, s puno dodira, pokušavali progurati loptu kroz mišju rupu što Zadru odgovara, umjesto da igramo široko. A bočni igrači igrali su bez rizika, a igrač bez rizika nije igrač – dobro je detektirao svoje probleme Ivković.

Zadrani su se ovom pobjedom popeli na četvrto mjesto preskočivši petoplasiranu Lokomotivu (10 bodova) te imaju 11 bodova kao i trećeplasirani Hajduk.

>>Ćirin Zadar uvjerljiv, s 'trenerom svih trenera' pobijedili 4:0!

Komentara 7

ON
onjko27
21:46 19.09.2014.

Vjerojatno bolje nego Niko. Uvjerio bi ove nase da su najbolji na svijetu. Ma sta svijetu, svemiru! A nasima, poznato je, nije potreban trener, znaju oni igrati. Treba im psiholog.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:44 19.09.2014.

"Ante Rukavina glavom je pogodio vratnicu". Nadam se da covjek nije teze ozlijeden.

JU
juma
21:46 19.09.2014.

Tko zna, zna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije