Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obnova stadiona

Za proširenje Stamford Bridgea čak 700 milijuna eura!

'Chelsea\'s manager Jose Mourinho watches his team during their Champions League soccer match against Basel at Stamford Bridge in London September 18, 2013.    REUTERS/Dylan Martinez (BRITAIN - Tags:
Reuters/PIXSELL
01.12.2015.
u 16:41

Nakon što nisu uspjeli pronaći pogodnu lokaciju u Londonu za izgradnju novog stadiona, Chelsea se je odlučio na skuplju opciju

Chelsea je u utorak objavio plan o proširenju svog stadiona na Stamford Bridgeu, a vrijednost radova procjenjuje se na ogromnih 700 milijuna eura.  

Nakon što nisu uspjeli pronaći pogodnu lokaciju u Londonu za izgradnju novog stadiona, Chelsea se je odlučio na skuplju opciju, opsežnu renovaciju postojećeg stadiona na Stamford Bridgeu. Novi stadion imao bi kapacitet oko 60.000 mjesta, što je skoro 20.000 više od postojećeg kapaciteta.

Ako lokalne vlasti odobre planove o renoviranju stadiona na Stamford Bridgeu, očekuju se dugotrajni i komplicirani radovi, pa bi Chelsea tri sezone svoje domaće utakmice morao igrati na nekom drugom stadionu.

>>Mourinho otpisao Costu, a želi dovesti Mullera, Vardyja i Griezmanna

Komentara 4

UM
umnjak
16:59 01.12.2015.

I onda opet bunker, autobus... Plasticni klub!

MA
manuutd
17:24 01.12.2015.

Bolje da kupe blindirani autobus :)

MO
mojazemlja
20:47 01.12.2015.

Hoće tražit Novosela i Canjugu da im odaju "tajnu"građenja..?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije