Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mininogomet

Za potrebe EP-a na parkiralištu ulaza u Vrsar gradi se stadion

Mininogomet
VL
26.05.2015.
u 07:00

Najveći uspjeh hrvatska reprezentacija postigla je 2013. godine kada je na Europskom prvenstvu u Grčkoj osvojila srebro.

Nakon uspješne kandidature, Europski mininogometni savez dodijelio je Hrvatskoj domaćinstvo europskog prvenstva. Vrsar i Maistra će od 21. do 27. rujna ove godine ugostiti više od tisuću natjecatelja iz 32 europske reprezentacije. Posebno za ovo prvenstvo na parkiralištu na samom ulazu u Vrsar sagradit će se montažni stadion kapaciteta oko 2000 gledatelja s umjetnom travom najnovije generacije koja će se uvesti iz Italije. Najveći uspjeh hrvatska reprezentacija postigla je 2013. godine kada je na Europskom prvenstvu u Grčkoj osvojila srebro

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije