Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Dinamovci

Za naš Dinamo: Nažalost, sve anomalije dolaze iz našeg kluba. Sramimo se!

za naš dinamo
Slavko Midžor/PIXSELL
26.11.2014.
u 09:38

Pravi dinamovci oduvijek su se borili za poštenje i iz tog razloga se pridružujemo našim sportskim rivalima iz Splita kao i svim drugima koji na demokratski način našem nogometu nastoje vratiti dignitet

Nakon jučerašnje sjednice Izvršnog odbora HNS-a i svih događanja u našem nogometu, priopćenjem su se oglasili i članovi udruge Za naš Dinamo. Bivši igrači Dinama i reprezentativci Šimić, Marić, Bišćan i Šokota kažu da su oni ovu situaciju, nažalost, predvidjeli.

"Posljednji događaji su dokaz da su se obistinile naše crne slutnje i predviđanja da će situacija koju imamo u našem klubu „metastazirati“ na HNL i HNS. Mi kao dinamovci se sramimo činjenice da većina anomalija u našem nogometu vuče korijenje iz našeg kluba Dinama. Pedeset tisuća građana i navijača koji su potpisali našu peticiju, kojom tražimo promjene u Dinamu, jasno je dalo do znanja što misli o tome, a već tradicionalno prazne tribine maksimirskog stadiona su dokaz da naš klub već dugo ne poštuje pozitivne vrijednosti koje su se godinama vezale uz njegovo ime i ime našeg grada.

Pravi dinamovci oduvijek su se borili za poštenje i iz tog razloga se pridružujemo našim sportskim rivalima iz Splita kao i svim drugima koji na demokratski način našem nogometu nastoje vratiti dignitet i dostojanstvo", stoji u priopćenju.

>>Zdravko Mamić: Neodigravanje derbija je najdrskiji potez u povijesti!

>>Povjerenik za natjecanje HNL-a donio odluku o derbiju Dinama i Hajduka!

Komentara 29

JA
JackRussell
10:26 26.11.2014.

Ova četvorica i dalje melju po svom, a dan danas nisu izjavili tko stoji iza njihove inicijative, sami su rekli da ne žele preuzeti vlast u Dinamu, a to znači da ima netko tko je toj četvorici platio ili dobro ih osigurao kako bi se odjednom pojavili i tražili nekakvu pravdu, a da pritom nisu prezentirali nikakav plan. Stalno se vraćaju na huligane, navijače kao da su ti ljudi oduvijek bili anđeli, a ne da su hrvatski nogomet koštali bezbroj kazni i sramote. Radije jedan Mamić, nego deset ovih propalica koji žele srušiti klub koji je od njih stvorio ime.

PE
perfa57
09:57 26.11.2014.

Vi niste dinamovci, nego rušitelji! Ja na utakmice ne idem jer nemam novaca, a ne zbog Mamića.

ED
europski dinamo
10:57 26.11.2014.

Ono sto je hajduk napravio je stvarno bilo demokratski. Lazno optuzili Mamica i Dinamo pa nakon izvjestaja policije nikakva isprika Dinamu. Sve ste rekli o sebi podrskom hajduku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije