Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nenad bjelica:

Za Guardiolu će uzvrat biti najlakša utakmica, a Real je bio bolji nego lani u finalu

Guardiola
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
16.04.2015.
u 19:20

Nenad Bjelica u kolumni za Goal.com naglasio je kako je Barcelona nepobjediva, a i ne slaže se baš sa Subašićem...

"Barcelona je već u Parizu napravila velik posao, te se gotovo plasirala u polufinale Lige prvaka. Istina, PSG je bio oslabljen, ali mislim da im ovoga puta ne bi pomogao ni Zlatan Ibrahimović...

Konačno su dohvatili pravu formu, a kada su na takvoj razini onda su praktički nepobjedivi. Mislim da im tada teško mogu parirati i Real i Bayern. Sada su dohvatili željeni nivo forme, glavni igrači poput Messija, Neymara ili Suareza igraju na visokoj razini, a čak i pričuve poput Pedra donose dodatan impuls s klupe. Pa djeluju nezaustavljivo!

Čini mi se kako je tijekom ove sezone Barcelona imala velikih problema, nisu mogli naći pravi ritam, a mučilo ih je i stanje Suareza koji im zbog suspenzije nije bio na raspolaganju početkom sezone. No, na proljeće su se konsolidirali, počeli dizati i sada u potpunosti došli k sebi. A ponavljam, kada su na ovakvoj razini onda im je vrlo teško, gotovo nemoguće parirati."

"Rezultat iz Porta i dalje ništa ne garantira Portu, u Münchenu može biti svega. Dapače, ovaj poraz dao je psihološku prednost Josepu Guardioli koji sada neće imati problema s pripremom utakmice. Više nema špekulacija, Bayern mora pobijediti. I to sa dva pogotka razlike. Za trenera su takve utakmice najlakše, nema nikakvih špekulacija. Pa već od prvog treninga svoju momčad možete pripremati na taj način...

Što je Nenad Bjelica rekao o Portu, je li to bila pobjeda taktike i zašto je Porto u prednosti u odnosu na sve ostale četvrtfinaliste, te zašto ga je iznenadio Real i zašto smatra da Monaco nema šanse, pročitajte u Heineken kutku na Goal.com/hr.

>>Evo zašto je Bayern taktički posrnuo kod Porta

>>'Svaki napadač želi iza sebe imati Ivana Rakitića'

Komentara 4

Avatar acivij
acivij
21:17 17.04.2015.

"Bayern mora pobijediti. I to sa dva pogotka razlike. " ................................................... ne baš. Bayern mora pobijediti 2:0, ili sa tri razlike. Bez R & R je to skoro nemoguća misija - ali tu je još UEFA ...

LU
lukateli1
19:44 16.04.2015.

Ko je taj Bjelica, matere vam?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije