Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Sevilla prekinula čudesan Realov niz od 40 utakmica bez poraza

Sevilla
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
15.01.2017.
u 23:02

Nogometaši Seville su u derbiju 18. kola španjolskog prvenstva pobijedili Real Madrid sa 2:1 u velikom preokretu te su na taj način zaustavili pobjednički niz Zidaneove momčadi koji je trajao punih 40 utakmica od travnja 2016. godine

Ono što im nije pošlo za rukom prije tri dana u uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja, nogometaši Seville napravili su u derbiju 18. kola španjolskog prvenstva pobijedivši Real Madrid sa 2:1 u velikom preokretu te su na taj način zaustavili pobjednički niz Zidaneove momčadi koji je trajao punih 40 utakmica od travnja 2016. godine. 

Sve do 86. minute Real je imao pobjedu i tri boda u rukama, zahvaljujući pogotku Cristiana Ronalda koji je u 67. minuti realizirao kazneni udarac. No, tada je uslijedio preokret u kojem je aktivno sudjelovao i Realov kapetan Sergio Ramos.

Naime, u 86. minuti loše je reagirao na ubačaj Sarabije te glavom poslao loptu u vlastitu mrežu. Jedna minuta dijelila je Real i Sevillu od podjele bodova, kad je Stevan Jovetić udarcem s 20-ak metara uspio svladati Keylora Navasa i donijeti Sevilli pobjedu za napredak do drugog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Sevilla ima 39 bodova, jedan manje od vodećeg Reala, a jedan više od trećeplasirane Barcelone. Real ima utakmicu manje u odnosu na Sevillu i Barcelonu.

Luka Modrić je igrao cijelu utakmicu za Real, dok je Mateo Kovačić u 75. minuti zamijenio Nijemca Tonija Kroosa. Na njegovu žalost, upravo u razdoblju kad je on ušao u igru, njegova momčad je propustila vodstvo i doživjela prvi poraz nakon više od devet mjeseci.

Prije preokreta na Ramon Sanchez Pizjuanu madridska momčad je posljednji poraz doživjela 6. travnja prošle godine, kad ju je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka s 2:0 pobijedio njemački Wolfsburg. Od tada je Real u 40 utakmica uspio ostvariti 30 pobjeda i deset puta odigrati neodlučeno.   

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 6

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:47 15.01.2017.

sad pak nisu zrušili dinamov rekord ... kaj pa ćemo sad ?

DO
dommar36
00:08 16.01.2017.

bravo sevilla..svaka cast i hvala vam na dobitku na kladionici ☺

DU
Deleted user
23:25 15.01.2017.

Šteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije