Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velike pohvale

Xavi izgubio mjesto, ali je nahvalio Rakitića! Evo što je rekao!

Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
29.09.2014.
u 11:27

"Kada je Rakitić izlazio protiv Granade bio je to jedan od najglasnijih ovacija u dosadašnjoj sezoni. Čini se da je 20 milijuna eura odlično potrošeno"

Sjajne igre Ivana Rakitića u Barceloni priuštile su hrvatskom reprezentativcu niz pohvala. Odlična igru u utakmici protiv Granade i pogodak na Messijevu asistenciju pokrenuli se lavinu hvalospjeva.

- On utjelovljuje sve što želim, igra s tolikim žarom i željom, a u Sevilli smo vidjeli da ima sve preduvjete da bude važan igrač u našem klubu. Sjajno se prilagodio i nastavio je činiti ono što je tako uspješno činio u Sevilli, rekao je trener Luis Enrique.

Xavi je dolaskom Rakete pao u drugi plan pa je u subotu tek prvi put ove sezone zaigrao u prvoj postavi, u koju je ušao umjesto Inieste.

- Još uvijek se osjećam važnim igračem momčadi i bilo je jako lijepo zaigrati u subotu, rekao je Xavi pa se osvrnuo na Rakitića.

Foto: UESyndication/PIXSELL

- Rakitić je vrlo kompletan igrač; zna se braniti, odličan je u napadu, okretan je i odlično kontrolira loptu. Bio je to odličan transfer, rekao je Xavi.

A hvalio ga je i Mundo Deportivo u članku pod nazivom "Ivan Crakitić, kompletan vezni igrač"

"Kada je Rakitić izlazio protiv Granade bio je to jedan od najglasnijih ovacija u dosadašnjoj sezoni. Čini se da je 20 milijuna eura odlično potrošeno", stoji u tekstu.

>>Niko, ne budi tvrdoglav! Rakitić nije zadnji vezni

Komentara 6

Avatar pekarr
pekarr
12:07 29.09.2014.

Čovjek zaboravi da Modric u Realu igra pored Rakitica u medijima...

Avatar franioprvi
franioprvi
12:17 29.09.2014.

Nije Xavi lud da negira ono sto svi znaju ; da je Raketa ... Porsche.

Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
15:42 29.09.2014.

Modric i Raketa nisu isti tip igraca , Raketa je vise ofenzivni igrac dok je Modric mozak ekipe koji daje tempo momcadi sto lijepo i Marca piseda je Modric uz CR-a glavni igrac u Realu, sto i Ancelotti par puta izjavio o tome bas Marca jucer pise: Esta vez, el encargado de abrir el marcador fue Luka Modric, el cerebro que condujo con brillantez al Madrid a la conquista de los títulos la pasada temporada. Leer más: Liga BBVA - Primera División: Enchufados a la Liga - MARCA.com Naravno jedan i drugi su TOP klase na svojim pozicijama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije