Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Wolfsburg poražen od Schalkea, HSV izgubio od Hoffenheima

ivan perišić
Foto: NPH/Pixsell
01.02.2014.
u 17:50

Za HSV je Milan Badelj odigrao čitavu utakmicu i u 41. minuti zaradio žuti karton, dok je Ivo Iličević ušao u 57.

Hoffenheim je u 19. kolu Bundeslige svladao HSV s 3:0. Domaća je momčad sve riješila u prvih sat vremena utakmice, a pogotke su zabili Firmino, Süle i Beck. Za Hamburžane je Milan Badelj odigrao čitavu utakmicu i u 41. minuti zaradio žuti karton, dok je Ivo Iličević ušao u 57.

Schalke je kod kuće s 2:1 bio bolji od Wolfsburga. Domaćini su poveli preko Santane u desetoj minuti, a izjednačio je Arnold u 65. Ivan Perišić je lijepo prošao i pucao, vratar Fahrmann mu je obranio nakon čega je Arnold je pospremio loptu u mrežu. No, deset minuta prije kraja Boateng je donio pobjedu Schalkeu. Perišić odigrao je čitavu utakmicu, dok je Ivica Olić izašao u 59. minuti.

Mainz je bez Krešićeve pomoći bio bolji od Freiburga s 2:0, Augsburg je s 3:1 svladao Werder,a Bayer Leverkusen svladao Stuttgart s 2:1.

Rezultati:

Augsburg - Werder 3:1
Hoffenheim - HSV 3:0
Bayer - Stuttgart 2:1
Mainz - Freiburg 2:0
Schalke - Wolfsburg 2:1

Poredak: Bayern(-1) 50, Bayer 40, Borussia D. 36...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije