Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pišu englezi

West Ham zainteresiran za Slavena Bilića

Slaven Bilić
PA/Pixsell
16.09.2014.
u 13:00

Klub za kojeg je Bilić nekada igrao loše je počeo sezonu, nakon četiri kola ima isto toliko bodova, pa se treneru Samu Allardyceu trese klupa.

Slaven Bilić na meti je premijerligaša West Hama, piše britanski Daily Mail. Klub za kojeg je Bilić nekada igrao loše je počeo sezonu, nakon četiri kola ima isto toliko bodova, pa se treneru Samu Allardyceu trese klupa.

Bivši izbornik mlade i seniorske reprezentacije, Hajduka i Lokomotiva nedavno je izjavio kako je već u sedam navrata odbijao ponude otočkih klubova, a vlasnik Čekićara, David Sullivan, oduvijek mu je sklon te će biti zanimljivo vidjeti hoće li odoljeti novom pozivu.

Također, ova vijest sigurno se neće svidjeti Bilićevu klubu Bešiktašu s kojim bi ove sezone trebao nastupati i u Europskoj ligi, a u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Arsenala ostavio je odličan dojam.

>>Bilićev Bešiktaš kiksao i propustio se popeti na vrh ljestvice

>>Slavenu Biliću nakon utakmice čestitali čak i navijači Arsenala

Komentara 1

Avatar franioprvi
franioprvi
14:42 16.09.2014.

Kad tad , Nane ce zavrsit u Egleskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije