Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sramota Zvezde

Bilić dobio ovacije pa s tribina gledao uvjerljivu pobjedu West Hama!

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
1/4
02.07.2015.
u 23:25

Najuvjerljiviju domaću pobjedu ostvario je danski Brondby koji je s 9:0 pobijedio Juvenes/Doganu iz San Marina, a gostujuću Slovan iz Bratislave koji je sa 6:0 slavio kod College Europe s Gibraltara.

Slaven Bilić uspješno je startao u svom novom klubu. West Ham je u prvom pretkolu Europske lige pobijedio andorski Lusitanos sa 3:0. Hrvatski strateg uoči te utakmice predstavljen je navijačima, kojih je bilo oko 35 tisuća, i dobio je ovacije. Međutim, Bilić je utakmicu gledao s klupe, a zapravo ju je vodio Terry Westley.

Naime, kako su glavne zvijezde kluba još uvijek na poštedi, igrali su mlađi igrači, a zbog toga je Bilić svoje mjesto prepustio treneru mlade momčadi. 

A West Ham nije uspio slomiti otpor gostiju sve do 41. minute, a onda je do odlaska na odmor dva gola zabio Sakho. Treći je početkom nastavka zabio Tomkins. uzvratna utakmica igra se u Andori za tjedan dana.

Hajduk će, ukoliko prođe Estonce, na pobjednika dvoboja islandskog Vikingura i Kopera, a Slovenci su danas kao gosti slavili 1:0. Rijeku vjerojatno čeka Aberdeen koji je odigrao 1:1 u Makedoniji kod Shkendije.  

Od zanimljivijih rezultata izdvojit ćemo poraz Zrinjskog (0:2) u gostima kod armenskog Shiraka. Debrecen je doma pobijedio crnogorsku Sutjesku s 3:0, dok je Celje izgubilo doma 0:1 od poljskog Slaska. Domžale su na svom terenu izgubile od Čukaričkog (0:1). Najuvjerljiviju domaću pobjedu ostvario je danski Brondby koji je s 9:0 pobijedio Juvenes/Doganu iz San Marina, a gostujuću Slovan iz Bratislave koji je sa 6:0 slavio kod College Europe s Gibraltara.

Crvena Zvezda se osramotila, izgubila je u Beogradu 0:2 od kazahstanskog Almatyja.

>>Lokomotiva preokrenula i pobijedila Airbus sa 3:1

>>Hajduk se iz Estonije vraća s remijem

Komentara 5

SA
santos008
00:11 03.07.2015.

Bilicu spusti ruku inace ce te proglasit fasistom.

DU
Deleted user
09:21 03.07.2015.

delač jel moš napisat i s kim loksa igra u drugom pretkolu ili ona nije hrvatski predstavnik, za razliku od hajduka i rijeke ?

Avatar feudalac
feudalac
09:24 03.07.2015.

...pa dobro gdje ste sakrili analizu "fantastične" hajdukove igre, HTV je prenosio neku utakmicu iz Estonije u kojoj se nije znalo tko je lošiji Balić ili Vlašić a komentator je nahvalio kamerunca ko da je glavom i bradom Samuel Eto..... ahahhahaaa, Hajduku predstoji teška borba za opstanak u koju se uključio i sam ministar Ostojić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije