Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ČAST

Slaven Bilić ulazi u povijest ako prihvati ponuđeno

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.02.2016.
u 09:49

Ako prihvati novi ugovor, Bilić bi ušao u povijest kao najdugovječniji trener na klupi West Hama nakon Harryja Redknappa.

Slaven Bilić u potpunosti je nadišao očekivanja vodstva West Hama, ali i navijača, te bi mogao dobiti nagradu mnogo prije nego što je mislio da bi mogao dobiti. Naime, čeka ga novi ugovor, do 2021. godine! Ako bi izdržao do njegovog kraja, ušao bi u povijest kao najdugovječniji trener na klupi Čekićara nakon Harryja Redknappa. Naime, engleski stručnjak vodio je klub od 1994. do 2001. godine i upisao se u legendu jer nitko od osnutka Premier lige 1992. nije toliko izdržao u kontinuitetu voditi momčad iz istočnog dijela Londona.

Općepoznato je da West Ham rijetko mijenja trenere, u 121 godini od osnutka ih je prije našeg bivšeg izbornika bilo svega 14. A s obzirom da su trenutno šesti i daleko od zone ispadanja, razlozi za zadovoljstvo postoje. No i uvjerenje da s Bilićem klub može mnogo bolje.

Kad je prošle sezone došao iz Bešiktaša, potpisao je trogodišnji ugovor, što je bio samo početak prije "onog pravog". A to je stiglo, ne toliko zbog samih rezultata, koji u ovoj sezoni nisu toliko bolji od prošle, već činjenica da se nešto radi i da bi dugoročno s Bilićem mogli profitirati.

Naime, iako je dva mjeseca imao tri napadača izvan stroja, svejedno se držao pri vrhu, a činjenica da je u klub vrlo jeftino doveo Dimitrija Payeta i Manuela Lanzinija učinili su ga omiljenim među navijačima, ali i među šefovima - Davidom Goldom, Davidom Sullivanom i Karren Brady.

Malo je cijelu ovu priču narušio gostujući poraz od Southamptona (0:1) jer riječ je o klubu koji "puše za vrat" West Hamu, no još je 13 kola do kraja i Bilić sasvim sigurno može najmanje do Europske lige, a navijači se imaju pravo nadati i boljem, ipak je četvrti Arsenal na samo šest bodova zaostatka.

Sve u svemu, sad je na Biliću da prihvati ponudu i samim time veliki izazov na duge staze.

>> West Ham izgubio kod Southamptona, nije pomogao ni igrač više

Komentara 13

DO
dobarsavjet
12:08 07.02.2016.

Sretno Slavene!

BL
Blender
10:47 07.02.2016.

Bilic je legenda :)

HU
HUM321321
11:53 07.02.2016.

Bujica BANDO PARTIZANSKA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije