Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI IGRAČ ČEKIĆARA

West Ham ne da Payeta ispod cijene, odbijena i treća ponuda Marseillea

Dimitri Payet
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
23.01.2017.
u 23:45

Francuski klub ovaj je put ponudio 22,5 milijuna funti, ali to nije bilo dovoljno. Engleski mediji pišu da čekićari traže 30 milijuna.

West Ham Slavena Bilića odbio je i treću ponudu Marseillea za svog najboljeg igrača Dimitrija Payeta.

Francuski klub ovaj je put ponudio 22,5 milijuna funti, ali to nije bilo dovoljno. Engleski mediji pišu da čekićari traže 30 milijuna.

To je tri puta veći iznos od onoga kojega je West Ham platio za Payeta 2015. godine. Od tada je upisao 60 nastupa i zabio 15 golova te potpisao poboljšani ugovor. No, ove je zime odbio igrati jer želi transfer pa ga je Bilić prekrižio.

>> Stvari za Payeta izmiču kontroli: Navijači su mu razbili automobil, pljuju njegov dres...

Komentara 3

SI
sino69
01:54 24.01.2017.

tako i treba... mnogi su umisljeni i misle da mogu ucjenjivati klubove (realno i mogu). ali nemaju ni malo postovanja prema onima koji su ih izvukli iz govna

KU
kupatilo
05:10 24.01.2017.

Takoje.Bioje niko i nista a sad bi badava da ode.E neide to tako.Valja platiti klubu kojite tvorio i dao priliku.

IS
iskrenost
20:00 24.01.2017.

tako je i mamic naplacivo prodaju igraca posteno ulozeni novac i trud se mora naplatit ili si propao u poslu nema druge..bravo west ham

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije