Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFALNI REZULTATI

West Ham izgubio strpljenje: Evo što Bilić mora napraviti želi li izbjeći otkaz

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.09.2016.
u 09:45

- Trebaju rezultate brzo i sposobni su slaviti protiv Sunderlanda, Middlesbrougha i Crystal Palacea. No, bit će u problemima ne bude li pobjeda - rekao je Redknapp.

Slaven Bilić proživljava najteže trenutke otkako je sjeo na klupu West Hama. Nakon fantastične prve sezone, druga mu je krenula katastrofalno i trenutno se nalazi u zoni ispadanja.. U prvih šest kola čekićari su upisali pet poraza što im se nikada ranije nije dogodilo.

Razumljivo je stoga da je uprava West Hama na rubu strpljenja pa će iduće tri utakmice odlučiti o Bilićevoj sudbini. Hrvatski trener mora upisati barem jednu pobjedu u susretima s Middlesbroughom, Crystal Palaceom ili Sunderlandom.

- Ne bude li pobjede u ove tri utakmice, morat ćemo donijeti odluku. Remiji neće biti dovoljni - rekao je izvor iz West Hama za The Sun.

Slično razmišlja i iskusni engleski menadžer Harry Redknapp.

- Trebaju rezultate brzo i sposobni su slaviti protiv Sunderlanda, Middlesbrougha i Crystal Palacea. No, bit će u problemima ne bude li pobjeda - rekao je Redknapp.

>> Slaven Bilić na rubu otkaza, evo kako su ga navijači brutalno napali!

Komentara 2

MA
mamunamegalo
10:11 27.09.2016.

samo jedna pobijeda?? mora sve 3;dobit. .već je izgubio 5/6

ĆA
ćaćaća
12:14 27.09.2016.

bilić je dobar dečko ali loš trener..sva njegova filozofija igre svela se na dobar odnos s igračima..kad igrači prestanu voljeti velikog vođu onda se gube utakmice..a kako je poznato ljubav je čudna biljka..sad je tu a za tren više nije..prognoziram da će niko kovač više napredovati od njega i da će biti puno bolji trener...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije