Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza se nastavlja

Werder u derbiju začelja pobijedio Borussiju i gurnuo ju u zonu ispadanja!

Borussia Dortmund
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.12.2014.
u 17:40

Bayer iz Leverkusena kod kuće je odigrao 1:1 protiv Frankfurta, a Tin Jedvaj odigrao je cijelu utakmicu na poziciji desnog braniča.

Dortmundska Borussia i dalje je u katastrofalnoj formi, u derbiju začelja danas ju je pobijedio i Werder koji je slavio sa 2:1.

Momčad iz Bremena povela je već u trećoj minuti, pogodak je zabio Selke. Isti igrač asistirao je u 62., a Bartels povisio vodstvo. Sedam minuta kasnije Hummels je vratio nadu Borussiji, ali do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Momčad Jürgena Kloppa tako je doživjela svoj drugi poraz u posljednje tri utakmice (uz jedan remi), a u posljednjih pet susreta osvojila je samo četiri boda.

Werder je tako preskočio Borussiju na ljestvici koja je sada na 17. mjestu, u zoni ispadanja. Bayer iz Leverkusena kod kuće je odigrao 1:1 protiv Frankfurta, a Tin Jedvaj odigrao je cijelu utakmicu na poziciji desnog braniča i skrivio jedanaesterac iz kojega su gosti poveli.

Rezultati: Augsburg - Borussia M. 2:1, Werder - Borussia 2:1, Bayer - Frankfurt 1:1, Schalke - HSV 0:0, Stuttgart - Paderborn 0:0.

>>Manchester City pobijedio Crystal Palace i izjednačio se s Chelseajem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije