Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udarac za Engleze

Wenger: Oxlade-Chamberlain neće igrati na Euru!

Alex Oxlade-Chamberlain
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
06.05.2016.
u 11:24

Engleska je na Euru smještena u skupinu B s Rusijom, Slovačkom i Walesom.

Vezni igrač londonskog Arsenala i engleske reprezentacije Alex Oxlade-Chamberlain, zbog ozljede koljena više neće zaigrati ove sezone, a propustit će i nastup na Euru u Francuskoj, izjavio je u petak trener 'topnika' Arsene Wenger.

Oxlade-Chamberlain je ozlijedio koljena još 23. veljače u dvoboju Lige prvaka protiv Barcelone i prema prijašnjim najavama trebao je biti spreman za povratak na teren u nedjeljnom dvoboju Premier lige, u kojem će Arsenal gostovati kod Manchester Cityja. No, njegov trener je takvu mogućnost odbacio te najavio povratak 22-godišnjaka na travnjak tek za srpanj.

"Nema izgleda za njegov nastup na Euru. Vratit će se na teren tek početkom srpnja", rekao je Arsene Wenger na konferenciji za medije u petak.

Oxlade-Chamberlain je za englesku reprezentaciju debitirao još 2012. godine i bio je među 23 igrača koji su sudjelovali na Euru u Poljskoj i Ukrajini. U reprezentativnom dresu je odigrao 24 utakmice te postigao pet pogodaka, od kojih je posljednji bio u listopadu 2015. u gostujućoj pobjedi 3-0 protiv Litve u kvalifikacijama za EP u Francuskoj.

Engleska je na Euru smještena u skupinu B s Rusijom, Slovačkom i Walesom.

Komentara 3

ME
melinda
13:52 06.05.2016.

bnfgggggbhrf<Sdg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije