Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šou nakon superkupa

Wenger i Mourinho izbjegli susret, Portugalac potom bacio medalju

Mourinho
Foto: Twitter screenshot
02.08.2015.
u 20:25

Portugalac je na putu prema svlačionici jednom dječaku bacio medalju za osvojeno drugo mjesto.

Utakmica engleskog superkupa između Arsenala i Chelseaja imala je poseban naboj i zbog okršaja trenera koji nisu u najboljim odnosima - Arsenea Wengera i Josea Mourinha.

Portugalac je uvijek isticao kako ga Francuz ne može pobijediti, no, danas je i taj niz od 13 nesretnih utakmica za trenera Topnika prekinut.

Arsenal je pobijedio rezultatom 1:0, a nakon utakmice igrači su na tribini podigli pehar i kratko proslavili. Kad su se spuštali prema travnjaku Mourinho ih je dočekao i svakome pojedinačno čestitao. Ali kad je naišao Wenger elegantno su izbjegli susret.

Portugalac je potom na putu prema svlačionici jednom dječaku bacio medalju za osvojeno drugo mjesto.

>>Wenger konačno pobijedio Mourinha, novo razočaranje za Bilićev West Ham

 

Komentara 2

DH
dalibor.hren
21:43 02.08.2015.

Mourinho je pokazao i dokazao da je veliki primitivac! Hoće li ga sad končno kazniti po zaslugama?

PR
propalismoFranjoskroz
11:13 03.08.2015.

Tesko je shvatiti nama obicnim ljudima, kako netko tako uspjesan u zivotu moze biti toliko iskompleksiran kao Mo.Uzalud slava,bogatstvo,glamur kad mali iskopleksirani seljacic uvijek ispliva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije