Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan rezultatom

Wenger bijesan: Oba žuta kartona Ramseyja su nevjerojatna!

Arsene Wenger
Foto: PA/Pixsell
20.08.2014.
u 09:45

- Odigrali smo težak susret u izuzetnom tempu. Mogli smo pobijediti, ali moramo priznati i da je Bešiktaš imao dobre prilike

Arsenal je jučer gostovao u Istanbulu i u užarenoj atmosferi uspio izvući remi (0:0) protiv Bešiktaša. Dobar je to rezultat za 'topnike' pred uzvrat, ali problem je što im tada neće moći igrati najbolji igrač Aaron Ramsey. On je dobio dva žuta, odnosno crveni karton.

- Oba kartona su nevjerojatna. Kada pogledate prekršaje, vidite da uopće nisu bili grubi, ali nimalo, rekao je Wenger pa se osvrnuo i na utakmicu.

- Odigrali smo težak susret u izuzetnom tempu. Mogli smo pobijediti, ali moramo priznati i da je Bešiktaš imao dobre prilike. No, barem nismo izgubili i vjerujem kako ćemo na domaćem stadionu izboriti ulazak u Ligu prvaka, zaključio je Francuz.

>>Evo što je Bilić rekao o remiju s Arsenalom i isključenju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije