Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
van gaal u problemima

Wayne Rooney se ozbiljno ozlijedio, možda propusti ostatak sezone

Wayne Rooney
Foto: Reuters/PIXSELL
29.04.2015.
u 11:03

Rooney se ozlijedio na utakmici protiv Evertona sudarivši se sa suigračem Anderom Herrerom

Wayne Rooney zbog ozljede koljena neće igrati dvije sljedeće utakmice za Manchester United, a u klubu strahuju da bi mogao propustiti i ostatak sezone.

Izostanak kapetana i vodećeg strijelca momčadi bio bi veliki udarac za Van Gaalovu momčad koja se u Premier ligi bori za mjesto u Ligi prvaka. No, sinoć im je neočekivano "pomogao" konkurent Liverpool porazom protiv Hulla, pa redsi četiri kola prije kraja prvenstva, zaostaju čak sedam bodova za Unitedom.

Rooney se ozlijedio na utakmici protiv Evertona sudarivši se sa suigračem Anderom Herrerom. Zbog toga će Rooney propustiti sljedeće dvije utakmice, u gostima kod Crystal Palacea i protiv West Bromwicha. Ukoliko se to pokaže nedovoljnim, Rooney bi mogao propustiti i preostale dvije utakmice u Premiershipu, protiv Arsenala i Hulla.

Takav scenarij doveo bi u pitanje igranje kapetana Uniteda u prijateljskoj utakmici Engleske protiv Irske 7. lipnja i zatim kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. protiv Slovenije.

>> Veliki Wayne na korak do besmrtnosti, uspjet će mu što nije ni Linekeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije