Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŠI REKORDE

Wayne Rooney novim pogotkom dostigao Thierryja Henryja

Wayne Rooney
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
14.09.2014.
u 19:43

Henry je 175 zabio u 258 utakmica.

Napadač Manchester Uniteda Wayne Rooney se pogotkom protiv QPR-a izjednačio s Thierryjem Henryjem na trećem mjestu ljestvice strijelaca svih vremena Premier League.

Kapetan Engleske sada ima 175 postignutih pogodaka kao i Francuz koji je igrao za Arsenal. Rooneyju je to uspjelo u 377 nastupa, dok je Henry 175 zabio nakon 258 utakmica.

Sada Rooneyju nedostaje 13 pogodaka da se izjednači s Andyjem Coleom na drugom mjestu.

No, dok je to i vrlo izgledno, Rooney će se dobro morati namučiti da dostigne Alana Shearera, bivšeg napadača Southamptona, Blackburnea i Newcastle Uniteda, koji je postigao 260 pogodaka u 441 nastupu u Premier League.

>> Van Gaal na treningu učio Rooneyja kako treba zabijati golove

>> Manchester United napokon pobijedio, a žrtva je bio Nikin QPR

Komentara 1

DU
Deleted user
21:56 14.09.2014.

To je zbog zurke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije