Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT NA ZADAR

Vulić o Štimčevim riječima: To nije pila naopako, to su 82 pile naopako

Zoran Vulić
Marijan Susenj/PIXSELL
03.03.2015.
u 11:39

- Idemo zabiti gol, proći u polufinale Kupa. Zadar je sastavljen od igrača Hajduka i Rijeke, uz par domaćih momaka. Nisu to bezveznjaci kako se želi prikazati. Zadar ima skroz drugačiju momčad za razliku od prvog dijela prvenstva - zaključio je Vulić.

Za Split je uzvrat četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Zadra jedna od onih povijesnih utakmica. U Stanovima "crveni" brane onih 1:0 iz prve utakmice. Zoran Vulić protiv Igora Štimca.

- Igrat će rezervna momčadi, trčat ćemo uz aut liniju kako bismo sačuvali travnjak. Nas zanima prvenstvena utakmica s Istrom - nedavno je o kup dvoboju najavio Igor Štimac.

A Vulić se na te konstatacije samo nasmijao.

- To nije pila naopako, to su 82 pile naopako. Što, zar će ti koji istrče ići izgubiti utakmicu. Ne zanima me hoće li igrati s pionirima ili juniorima, mi ćemo se postaviti kao da igramo protiv njihove najjače momčadi - kazao je Vulić.

Njegov plan je jasan, Split neće braniti tih 1:0 iz prve utakmice već ide zatresti mrežu Zadra.

- Idemo zabiti gol, proći u polufinale Kupa. Zadar je sastavljen od igrača Hajduka i Rijeke, uz par domaćih momaka. Nisu to bezveznjaci kako se želi prikazati. Zadar ima skroz drugačiju momčad za razliku od prvog dijela prvenstva, to je momčad koja svakome može napraviti problema. Ako ne igra Pešić igra Mujan, jedan igrač Hajduka umjesto drugog, ako ne igra Pušić igra neki drugi igrač Rijeke - zaključio je Vulić.

>> Krstanović i Štimac ponovno surađuju, napadač potpisao za Zadar!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije