Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split u gostima

Vulić: Glupost je tvrdnja da je Inter najlošiji u ligi

Zoran Vulić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
01.08.2015.
u 07:00

Inter je uzeo bodove Rijeci, kako onda može biti najgora momčad lige?, kaže Vulić

Split kao lider Prve HNL nakon tri prvenstvena kola danas gostuje u Zaprešiću kod Intera ( 21 sat). Trener Splita Zoran Vulić ne slaže se s mišljenjem da je Inter najlošija momčad lige.

– Mislim da je to apsolutno krivo! Inter je uzeo bodove Rijeci, kako onda može biti najgora momčad lige? Nećemo se obazirati na te glasine, bazirani smo na utakmicu kao da igramo protiv bilo koje druge momčadi - rekao je Vulić koji zbog ozljeda ne računa na Bilbiju, Simonovskog, Mršića i Ercega.

>>Split svladao Osijek i ostao na vrhu HNL-a

Komentara 1

MA
mamunamegalo
09:07 01.08.2015.

ali nije glupost tvrdnja da di ti uz zorančeta nula od trenera i neznam jel smiješnije izgledaš sa brkovima ili bez..još ta zurka ko balonja od dvajst let

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije