Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenci o Mamiću

Vulgaran je, izvodi striptiz, prijeti, ima igrače u ropstvu...

'17.08.2011.,stadion Maksimir,Zagreb - Prva utakmica play-offa Lige prvaka, GNK Dinamo - FF Malmo. Nakon utakmice Zdravko Mamic krenuo se obracunati s navijacima koji su utrcali u teren, a koje su zas
'Marko Lukunic/PIXSELL'
21.08.2012.
u 23:02

Slovenci tvrde da je Zlatko Zahovič, sportski direktor Maribora, bespomoćno janje u usporedbi s izvršnim predsjednikom Dinama.

Slovenski mediji uoči dvoboja s Dinamom puno pišu i o Zdravku Mamiću, ali ne baš pozitivno. Navode da je Zlatko Zahovič, sportski direktor Maribora, bespomoćno janje u usporedbi s izvršnim predsjednikom Dinama.

\"Iako je kršio zakone, imao igrače u svojoj agenciji u ropstvu jer mu do kraja života moraju plaćati postotak od prihoda, imao privatizacijske akrobacije, utajio porez, postao je omiljeni sugovornik u hrvatskim medijima. Njegov vokabular je vulgaran, izvodi striptiz, prijeti, juri za novinarima, trenere mijenja kao čarape, u sukobu je s Bad Blue Boysima. No istodobno je nevjerojatno domišljat i sposoban,\" opisuje ga slovenski Dnevnik.

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:47 22.08.2012.

samo vi glagoljajte janezi.... Ne želim ispasti štovatelj lika i djela Maminja, samo neke činjenice. To što su mu igrači 'robovi', nije njegov već problem igrača jer su znali što potpisuju. Nadalje i sa takvim statusom 'goniča robova', pola igrača vaše opskurne lige sanja da dođe igrati i 'robovati' u Dinamo jer osim što je čest gost Lige prvaka bez obzira na rezultate, to je trenutno jedan od najbolje uređenih klubova im najpoželjniji za igati na ovim prostorima. Zna se itekako da se iz njega može ostvariti dobar transfer upravo zahvaljujući Mamiću. Uostalom, uvjeren sam da bi svi vaši klubovi jednako kao i naši - voljeli imati vog Mamića. Je Maminjo sirovina ali ovakvu spodobu su od njega napravili dobrim dijelom i novinari, a drugim dijelom on sam. Ipak treba reči da zna poslovati i zaraditi. Kako za sebe tako i za klub koji je jedan od rijetkih ne samo klubova već općenito poslovnih subjekata gdje je plaća redovita... i dobra.

NJ
njuka
23:13 21.08.2012.

"No istodobno je nevjerojatno domišljat i sposoban"

DO
doktorica
07:51 22.08.2012.

ne bi čudilo da Mamića izaberu za ministra u kakovom okruženju živimo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije