Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poraz marseillea

Vukovi mogu bez Perišića i De Bruynea, torpedirali su Schalke

Wolfsburg
Reuters/Pixsell
28.08.2015.
u 23:49

Wolfsburg je uvjerljivo svladao Schalke 3:0 golovima Dosta, Rodrigueza i Klosea te je osvanuo na vrhu Bundeslige nakon nepotpunog 3. kola.

Nogometaši Wolfsburga i Schalkea otvorili su 3. kolo Bundeslige, a domaćin je uvjerljivo je slavio 3:0 i zasjeo na vrhu ljestvice.

Kod vukova nimalo se nije osjetio izostanak Ivana Perišića i Kevina De Bruynea, čiji transferi u Inter, odnosno Manchester City su gotova stvar, piše Goal. Heckingova momčad povela je u 17. minuti preko Dosta, a u nastavku utakmicu goste iz Gelsenkirchena vukovi su dotukli u razmaku od dvije minute. Prvo je Rodrigueziz 11-erca povisio u 59. minuti, a konačni rezultat postavio je Klose u 61. minuti nakon Rodriguezove asistencije.

Wolfsburg je s utakmicom više od svih prvi s dvije pobjede i remijem, dok je Schalke sedmi sa četiri boda.

Četvrto kolo Le Championnata otvorili su nogometaši Guingampa i Marseillea, koji nastavio s katastrofalnom formom na kraju sezone.

Olimpijci su na večerašnjem gostovanju pretrpjeli već treći poraz izgubivši 2:0 omogućivši Guingampu prvu pobjedu nakon tri uvodna poraza, piše Goal.

Domaćin je mogao povesti već u 3. minuti, ali nije realizirao 11-erac, ali zato se iskupio u nastavku. Privat je donio vodstvo u 72. minuti, a konačni rezultat postavio je Benezet.

Marseille drži 13. mjesto te je samo jedno ispred Guingampa. 

>>Srnina 'luda' utakmica: Izborio jedanaesterac pa ga i skrivio te dobio crveni karton

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije