Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI

Vučević potjerao Maloču i zato što ga Torcida ne voli

14.04.2015., Split - Goran Vucevic odradio trening s  igracima Hajduka na glavnom terenu u Poljudu.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
18.04.2015.
u 12:20

Dočekao ga: Maloča je radio glupe poteze, a trener je to iskoristio.

Ono što nije radio kao sportski direktor, Goran Vučević počeo je raditi kao trener. Tjeranje Marija Maloče u drugu momčad prvi je njegov radikalni potez. Naravno, napucana lopta na treningu samo je tanko objašnjenje, Vučević je Maloču potjerao iz nekih drugih razloga. Kao prvo, želio se približiti najžešćim pristašama kod kojih je Maloča već neko vrijeme na "crnoj listi". Objektivno, pravih razloga za to nema, Maloča nije neki idealan stoper, griješi, ali ništa više od drugih igrača.

Tudor u momčadi

Ali, takav je život, kada te navijači uzmu na zub, ne treba tražiti odgovore zašto se to dogodilo. S druge strane Maloča može sebe uvijek pogledati u ogledalo, nema dvojbi da je uvijek davao sve od sebe. Niti je lošiji niti je bolji od nekih drugih koji su u statusu ljubimaca. Usto, poznato je da Vučević baš ne voli Maloču, koji je bio jedan od oslonaca Igora Tudora i zalagao se za njegov ostanak. Tako da ga je s tom napucanom loptom praktički dočekao "na metak".

Nisam zadovoljan njegovim igrama i ponašanjem, takav mi igrač u svlačionici ne treba. On je kapetan, pod povećalom je i mora biti trenerova desna ruka. Dok sam ja tu kao trener, to je za mene čvrsta odluka – objasnio je Vučević.

Drugi je Vučevićev potez naglo ubacivanje mladih igrača. Iz B momčadi za utakmicu s Rijekom u konkurenciju je ubacio Ivu Grbića, Petra Bosančića, Frana Tudora, Josipa Juranovića i Kristijana Puljića. Želi Vučević dokazati da je B momčad odličan projekt kako bi dao potvrdu svojim potezima kao sportski direktor.

– Momčad će biti mlađa, življa i agresivnija. Nema puno vremena za silna čuda. Ne mogu jamčiti rezultat, ali siguran sam da će biti bolje. Od prvog dana zagovarao sam mlađu momčad, koja će biti budućnost kluba. Kao vladar svlačionice nastojat ću to provesti – kazao je Vučević.

Grbić na vratima

O sastavu za dvoboj s Rijekom nije želio govoriti, tek je najavio da će umjesto ozlijeđenog Kalinića braniti Grbić. Kojeg su mnogi zazivali i prije, ali na vratima je bio Ranilović. Vučević je objasnio zašto je Ranilović uopće doveden.

– Tražili smo kvalitetnog golmana za poziciju pričuve da mladi vratar ne bi sjedio na klupi. Andrija Vuković bio je prvi izbor, ali nije došao. Ranilović je dobar vratar, struka ga je prepoznala kao takvog. Željeli smo da, ozlijedi li se prvi vratar, brani Grbić, ali nisam se želio miješati trenerima u posao. Puno toga nije se provodilo u djelo, ali smatram da je vladar svlačionice trener, pa sam treneru bio podrška...

>> Hajduk čak 1000 dana gleda u leđa Rijeci!

Komentara 16

SO
sonce
12:41 18.04.2015.

Hajduk je za treću ligu.

DI
dinamojavolim1
12:43 18.04.2015.

pa mora trener slusat prave gazde

DI
dinamojavolim1
12:43 18.04.2015.

pa mora trener slusat prave gazde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije