Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravne 'igre'

Vučević postao novi član uprave pa Brbić može raditi i pod kaznom

Marin Brbić
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
29.01.2015.
u 17:00

Mario Maloča je trebao napustiti Split i otići u izraelski Maccabi iz Haife, ali je taj posao propao

I dalje traje prijelazni rok, ali sve je manje novosti što se tiče Hajdukovih prodaja. Kapetan Mario Maloča vraćen je u prvu momčad, što znači da nema ništa konkretnog, pogledi će nakon 1. veljače biti uprti prema otvorenom istočnom tržištu. Ali, ni ondje ne cvjetaju ruže, u Ukrajini je rat, u Rusiji rubalj tone, traje kriza...

Dakle, Rusija i Ukrajina do 1. ožujka, Turska je pak spremna za transfere i u prvom tjednu veljače.

Sušić trebao biti kapitalac

No, kako Hajduku ide na tom planu, svaki transfer bit će slavljen kao naslov prvaka.

A u ovih par dana bijeli se nadaju da će se ipak riješiti pitanje Tina Sušića i njegova odlaska u Inter. Nada je jedno, realnost drugo. A realnost kaže da je Miki Rapaić, koji bi sve to trebao učiniti, jučer bio u Splitu.

Dok sveznajući portali bruje da je Rapaić u Milanu i čeka Hajdukova sportskog direktora Gorana Vučevića da krenu završiti posao, Miki šeta Splitom. Istina, nije Milano na kraju svijeta, ali nekako nam se čini da je taj posao sve dalje i dalje. Inter i nije pri velikom novcu, doveo je tri igrača... Vjerojatnija varijanta je da će se ta priča završiti s onom "pratit ćemo ga na ljeto". Sve će se znati do kraja tjedna, to je ono najbitnije. Prijelazni rok za sada je 1:1, otišao je Antonio Milić, došao je Marko Ranilović. Istina, ima posudbi poput Bencunove u rumunjski Brasov, Mujanove u Zadar, ali pravih poslova nema. Sušić je trebao biti taj kapitalac, Maloča je varijanta B, jer taj transfer neće biti ni pola milijuna eura. Taman za tekuće poslovanje...

I dalje će se žaliti

A Nadzorni odbor Hajduka je na telefonskoj sjednici donio odluku da će sportski direktor Goran Vučević postati član uprave. Dakle, Brbić više nije jedini član uprave, sada su tu napokon dvojica.

– Istina je, Vučević je već član uprave – potvrdio nam je predsjednik uprave Marin Brbić, koji je posjetio prvu momčad na pripremama u Rovinju.

Naravno, to ništa ne znači, ništa se ne mijenja u svakodnevnom radu, to njegovo imenovanje je kozmetičke naravi, Hajduk je na taj način doskočio HNS-u. Vučević je praktički na raspolaganje stavio svoj potpis. Naime, Brbić je, zajedno s četvoricom članova NO-a, kažnjen s godinu dana zabrane rada u nogometu. Dokumente ne može potpisivati, to će ubuduće raditi Vučević.

– Moramo biti spremni na sve – dodao je Brbić.

Naravno, Hajduk će se nastaviti žaliti na te odluke o kaznama, ali kažnjeni ni sami ne vjeruju da će u HNS-u reagirati i presuditi u njihovu korist.

– Borit ćemo se svim pravnim sredstvima – kaže Brbić.

>> Hajduku odbijena žalba! Marin Brbić: Dokazat ćemo nelegalan rad u HNS-u!

Komentara 4

JH
jura10net.hr@gmail.com
18:00 29.01.2015.

Za Brbića ima 30000kn svaki mjesec na raspolaganju, a za radnu zajednicu nema!? Kad prijeti kazna tada ide za njih minimalac (3200) i puste priče. I to sve javno u SN govori. Halo ljudi ima koga doma!? Dajte te Grbiće pozatvarajte pa oni mute da to nije normalno. Tko provodi zakon u ovoj državi, na očigled mute.

DU
Deleted user
17:04 29.01.2015.

To je to. Sposobnost im je vrlina.

Avatar zagorac2
zagorac2
04:27 30.01.2015.

jadan je taj hajduk I takav je bio u onoj prljavoj lopovskoj jugi, Beogratski sluga I 100% antihrvatski, jad I bjeda lopovskog kluba - stvarno bi bilo najbolje da ga se posalje u Srbiju jer tamo mu je mjesto - sa njim je povezana samo prljavstina I veliko zlo za sve sta je Hrvatsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije