Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletico slavio

Vrsaljko je ovim potezom osvojio Španjolce: 'Fantastična večer Hrvata!'

Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.02.2017.
u 09:40

Vrsaljko je odlično odigrao na desnoj strani - hvale ga Španjolci.

Šime Vrsaljko odigrao je jednu od najboljih utakmica otkako je stigao u Atletico Madrid. Njegova momčad slavila je u prvom ogledu osmine finala protiv Bayera u Leverkusenu sa 4:2 i još je malo dijeli od četvrtfinala.

Hrvatski reprezentativac bio je među najbolje ocijenjenim igračima, dodijelili su mu ocjenu 7.5, a bolji su bili tek Saul Niguez, Antoine Griezmann i Kevin Gameiro (svi po 8).

Bivši igrač Dinama, Lokomotive, Genoe i Sassuola u 86. minuti sjajnim ubačajem pronašao je Fernanda Torresa koji je pogodio glavom i postavio konačan rezultat.

- Bila je to fantastična večer Hrvata, koji je odlično odigrao na desnoj strani, a stigao je i asistirati za gol Torresa kojim je Atletico gotovo potvrdio plasman u četvrtfinale - hvale ga Španjolci.

>>Atletico uvjerljiv u Leverkusenu, Šime Vrsaljko asistent

>>Strani mediji bez milosti: Primio je gol iz noćne more, a gotovo ništa nije obranio! Subašić: Ne znam što se dogodilo

Komentara 1

DU
Deleted user
14:07 22.02.2017.

Dragovic je sinoc bio najaktivniji nogometas na terenu,a Savic cisti gubitnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije