Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrao i kovačić

Vrsaljko i Sassuolo potopili Inter i pokvarili Brozovićev debi

Marcelo Brozović
Foto: inter.it
01.02.2015.
u 14:45

Donedavni veznjak Dinama je nakon samo šest minuta u igri kreirao sjajnu priliku Intera.

Sassuolo je u uzbudljivom susretu 21. kola talijanskog prvenstva pobijedio neuvjerljivi Inter (3:1) te ga preskočio na prvenstvenoj ljestvici. Nastupila su i tri hrvatska reprezentativca - Šime Vrsaljko u početnom sastavu domaćina kao i Mateo Kovačić kad je riječ o gostima. Priliku je s klupe dočekao i Marcelo Brozović debitiravši za crno-plave. Zamijenio je u 70. minuti Nemanju Vidića.

Donedavni veznjak Dinama ušao je u igru pri vodstvu domaćina (2:0), a nakon samo šest minuta sjajno je ubacio za Dodoa koji je pucao glavom ravno u domaćeg vratara. Inter je potom smanjio preko Icardija u 84. minuti.

>>Pogledajte kako su igrali Brozović, Kovačić i Vrsaljko

No, u nervoznoj završnici pogodak s bijele točke za 3:1 postiže Sassolo. Jedanaesterac je u sudačkoj nadoknadi skrivio ganski branič Donkor koji je pritom i isključen. Dvije minute prije toga isključen je i domaći igrač Sansone zbog drugog žutog kartona.

Bila je to utakmica puna nervoze na stadionu Citta di Tricolore, tijekom koje je sudac pokazao čak 11 žutih i dva crvena kartona.

 

Serie A, 21. kolo

Sassuolo - Inter 2:1 (Zaza 17., Sansone 29., Berardi 90.-11m / Icardi 84.)

>>Pogledajte Mandžin potez zbog kojeg su igrači Eibara krenuli u fizički obračun s njim

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:59 01.02.2015.

sasulo im 3 gola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije