Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski kut

Vrijeme je da institucije Mamiću kažu: Dosta je!

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
24.03.2014.
u 10:07

Bit će zanimljivo sad sačekati poteze HNS-a, udruženja, povjerenika, disciplinca. Kako li će opravdati Mamića?

Nije bilo pitanje hoće li se dogoditi, nego kada će se dogoditi. Zdravka Mamića, barem je tako u Splitu (vjerujemo i puno šire), svima je preko glave, ne toliko zbog Dinamove dominacije, nego više zbog njegova bahatog ponašanja. Što čelnik protivničkog kluba u svečanoj loži ima skakati preko ograde, okretati se prema publici, raspravljati s njima. Mamić je, u svom stilu, svima j.... majku. Naravno, radovanje je prirodna stvar, ali čelnik kluba mora imati i barem malo samosvijesti, mora znati kada će, gdje i kako reagirati.

Ali, ne, taj mora biti u glavnoj ulozi. Ima li kraja toj aroganciji, bezobraštini, bahatosti... Bit će zanimljivo sad sačekati poteze HNS-a, udruženja, povjerenika, disciplinca. Kako li će opravdati Mamića? Nemamo namjeru pravdati Begu, koji mjesto u loži ima kao bivši igrač. Međutim, Mamić u svečanoj loži predstavlja Dinamo, a toga on već dugo nije svjestan. Poljud je tek incident o kojem će se brujati, ali zar slično nije bilo nedavno u Koprivnici ili još prije u Rijeci? Taj Mamić misli da može raditi što hoće i netko ga mora zaustaviti. Stiglo je vrijeme da institucije Mamiću kažu “dosta”.

Nije ni Hajduk bez krivnje. Ne može se dopustiti da Mamić u Hajdukovoj svečanoj loži sjedi gdje on želi, da je u blizini publike. Valjda Hajduk određuje pravila. Hajduk je morao reći: “Mamiću, vi sjedite tu i tu”.

>> Brbić: Zdravko Mamić više nije dobrodošao u ložu na Poljudu!

>> Mamić se tako ne smije ponašati iako je bio izazvan

Ključne riječi

Komentara 20

BA
balic
10:39 24.03.2014.

Znamo da Mamic nije bebica ali nisu ni drugi. Ovo je samo dokaz da kod nas u zemlji nista ne funkcionira kako je to u normalnim zemljama ,sredzenim . Mi nismo ni jedno ni drugo..

MA
magnum2013
10:27 24.03.2014.

Ne gospodine Maršiću Mamić se nesmije ponašati tako, ali što smo doživjeli tokom cijele utakmice to je nečuveno. Kad nekome upućujete da lijepu našu dijeli na sjever i jug trebao je samo biti na utakmici. Našao sam se na ovojj utakmici ( i hvala što ste ovu fotografiju objavili da se vidi da netko ne priča svašta već je to vidio i čuo) i mogu vam reči da je moj prijatelj također ostao posramljen iako pripada tom okruženju, a zajedno smo nekad dijelili zadovoljstva travnjaka, ali ne ni u Splitu, a niti u Zagrebu.Ja neznam kako bi ja reagirao da sam se našao na Mamićevom mjestu, ali nebi ostao ravnodušan. Ne opravdavam Mamića i uvijek ponovo napominjem da mu nije mjesto u klubu koji odgaja mlade sportaše jer ovakovo ponašanje nemože biti primjer, ali ovo što je doživljavao cijelo vrijeme to je za svaku osudu. Takovo ponašanje prema njemu nitko nije osudio u VL, a nismo to od Maršića, Dasovića, Junaci ili ostalih "novinara" oćekivali. Hvala

Avatar mlijeko
mlijeko
13:19 24.03.2014.

Ovaj novina Ozren je samo plaćenik i ništa drugo...Onaj tzv. navijač trči 30 metara da bi udario Mamića i Mamić kriv. Bože moj, koji plaćenik od novinara. Takvi novinari su sramota za društvo, ali objavio je od subote već 10-tak tekstova i već je dobro to unovčio. Očekujem idućih dana barem još 10-tak tekstova istoga na istu temu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije