Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Vrhovni sud se priklonio bogatima, prvenstvo će se normalno nastaviti!

Barcelona - PSG
Reuters/PIXSELL
14.05.2015.
u 12:55

Sigurno je da Udruga španjolskih nogometaša neće biti zadovoljna presudom i sve će dobiti dodatni epilog.

Štrajk nogometaša u Španjolskoj nema opravdanja ni pravne osnove, zaključili su suci Vrhovnog suda u Madridu. Tako će se španjolsko prvenstvo nastaviti već ovog vikenda, utakmicama 37. kola.

Nešto ranije Španjolski nogometni savez potvrdio je da će ukinuti sve utakmice španjolskih klubova u svim natjecanjima na neodređeno vrijeme počevši od 16. svibnja, a sve zbog nezadovoljstva preraspodjelom novca od televizijskih prava. Trenutna situacija pogoduje isključivo Barceloni i Realu, koji nisu podržavali štrajk.

Zbog toga su posljednja dva kola Primere mogla biti odgođena, a upitno je bilo i održavanje finala Kupa kralja koje 30. svibnja trebaju odigrati Barcelona i Athletic Bilbao.

Zastoj u svim natjecanjima u 17 regionalnih nogometnih saveza pogodio bi više od 600 tisuća sportaša, 30 tisuća utakmica i 15 tisuća amaterskih igrača.

Sigurno je da Udruga španjolskih nogometaša neće biti zadovoljna presudom i sve će dobiti dodatni epilog. Jer, jasno je na čiju stranu se sud priklonio, istu onu zbog koje su nastali nevjerojatni nesrazmjeri u Primeri, zbog kojih u globalu pati španjolski nogomet.

>> Savez bi prekid lige i Kraljeva kupa, sukob s vladom, Realom, Barcom...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije