Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Vrdoljak promašio i skrivio jedanaesterac, Legia ipak slavila

Soccer - UEFA Champions League - Second Qualifying Round - Second Leg - St Patrick's Athletic v Legia Warszawa - Tallaght StadiumLegia Warszawa??Â?s Ivica Vrdoljak and St. Patrick??Â?s Atheltic??Â?s Greg Bolger during the UEFA Champions League Second Qual
Foto: Reuters/PIXSELL
22.10.2014.
u 20:51

Podsjetimo, Vrdoljak u utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Celtica nije iskoristio čak dva jedanaesterca.

U prvoj utakmici trećeg kola Europske lige poljska Legia pobijedila je u gostima Metalist sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Ondrej Duda u 28. minuti susreta.

Bila je to iznimno teška večer za hrvatskog nogometaša Ivicu Vrdoljaka koji je vrlo lako mogao biti tragičar. Naime, u 51. minuti Legia je imala jedanaesterac kojim je mogla prelomiti utakmicu, ali nije ga iskoristio Vrdoljak, obranio mu je domaći vratar. Podsjetimo, Vrdoljak u utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Celtica nije iskoristio čak dva jedanaesterca.

Da stvar bude gora za njega, u. 69. minuti večerašnje utakmice igrao je rukom u svom šesnaestercu pa su gosti imali priliku iz kaznenog udarca izjednačiti, ali, srećom po hrvatskog veznjaka, Dušan Kuciak obranio je pokušaj Brazilca Jaje.

Tako je večer završila sretno za njega i za njegov klub koji je vodeći u skupini L. Legia nakon tri kola ima maksimalnih devet bodova.

Komentara 1

OP
optimistican
09:35 23.10.2014.

odma u reprezentaciju s njim...dokazao se...treba sprijeciti da i on zauvijek kaze zbogom repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije