Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavio i bilić

Vrdoljak promašio dva penala, a Legija pobijedila 4:1

ivica vrdoljak
Foto: APF/Pixsell
30.07.2014.
u 23:08

Bilićev Beșiktaș s 2:1 slavio je kod Feyenoorda i primakao se play-offu. U Ukrajini je bio prekid jer su navijači Dnipra napali Dance.

Ivica Vrdoljak posebno će pamtiti sinoćnju utakmica njegove Legije i Celtica u 3. pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Zacijelo će ju pamtiti po 4:1 uvjerljivoj pobjedi nad Škotima, ali još više zato što je dvaput pucao jedanaesterac, i niti jednom nije zabio.

Celtic je vodio 1:0, no Poljaci su se vratili preko Radovića. Pred kraj poluvremena Celtic je ostao bez isključenog Ambrosea, a nakon sat vremena igre sve je bilo sjajno za Legiju, imali su 2:1 i jedanaesterac, no Ivica Vrdoljak, bivši igrač Zagreba i Dinama, te dugogodišnji kapetan Legije nije uspio zabiti. Drugu priliku imao je kod 3:1, no kapetan je opet ostao bez pogotka, ali u sudačkoj nadoknadi poljska momčad zabila je za 4:1 i na korak je do play-offa Lige prvaka.

Sjajan rezultat ostvario je naš bivši izbornik Slaven Bilić. Njegov Beșikataș slavio je 2:1 na gostovanju kod Feyenoorda. Bilić je ostao bez nekoliko ključnih igrača, a stigao je Senegalac Demba Ba iz Chelsea. Turci su mogli i do većeg slavlja da u petoj minuti sudačke nadoknade nisu primili pogodak.

U Dnjipropetrovsku je bilo prilično nezgodno, ionako je napeta situacija zbog sukoba, a kad su domaći navijači preskočili ogradu i napali navijače Kopenhagena, gostima sigurno nije bilo ugodno. Na kraju se sve smirilo, susret je završio bez pogodaka, a Nikola Kalinić igrao je 90 minuta.

Hrvatski trojac zaigrao je za Panathinaikos, Schildenfeld je igrao cijelu utakmicu, a Pranjić je zamijenio Petrića u 64. minuti u susretu kod Standarda u Liegeu koji je završio 0:0.

Ostali rezultati večerašnjih prvih susreta 3. pretkola lige prvaka: Aalborg - Dinamo 0:1, Aktobe - Steaua 2:1, Aktobe - Salzburg 2:1, AEL Limassol - Zenit 1:0, HJK Helsinki - APOEL 2:2, Grasshoppers - Lille 0:2, Ludogorec - Partizan 0:0, Maribor - Maccabi Tel Aviv 1:0.

Uzvratni susreti trećeg pretkola igraju se 5. i 6. kolovoza.

>>Dinamo slavio remek-djelom maestra Brozovića i stekao lijepu prednost

Komentara 1

KA
kajinx
23:51 30.07.2014.

Aktobe - Steaua 2:1, Aktobe - Salzburg 2:1. Bravo Aktobe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije