Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefa vjeruje hns-u

Vrbanović ostaje Uefin član, Šuker na čelu Nogometne komisije

Damir Vrbanović
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
07.07.2015.
u 19:05

Devet hrvatskih djelatnika priključit će se predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru u radu Uefinih tijela za razdoblje od 2015. do 2019. godine

Uefin Izvršni odbor je, uz sudjelovanje predsjednika HNS-a Davora Šukera, na sjednici u Pragu donio odluku o sastavu svojih tijela, komisija i panela za razdoblje od 2015. do 2019. godine.

Šuker je kao član Izvršnog odbora imenovan za predsjednika Nogometne komisije te za dopredsjednika Komisije za marketinško savjetovanje, stoji na službenim stranicama HNS-a.

Voditeljica Odjela međunarodnih poslova i licenciranja Ivančica Sudac i dalje će biti druga dopredsjednica Komisije za licenciranje klubova. Izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović ostaje član Komisije za reprezentativna natjecanja, dok je Boris Durlen i dalje član Komisije za futsal i nogomet na pijesku.

Tajnik HNS-a, Vladimir Iveta, ostaje član Pravne komisije, a tehnički direktor Saveza dr. Romeo Jozak novi je član Komisije za razvoj nogometa i stručnu pomoć. 

Povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk novi je član Komisije za stadione i sigurnost, a dr. Zoran Bahtijarević Liječničke komisije. Dr. Bahtijarević, liječnik hrvatske A reprezentacije, ujedno je i novi član Anti-Doping panela.

Dopredsjednik Ante Vučemilović-Šimunović ostaje u Panelu administrativnih stručnjaka. Miljenko Sakoman će, pak, ostati član Panela za izgradnju i upravljanje stadionima.

Mandatno razdoblje traje od 1. srpnja 2015. do 30. lipnja 2019. godine.

>>Šuker: Najvažniji zaključak jest da su Mamići i Vrabanović nevini!

Komentara 4

DA
davnor
20:38 07.07.2015.

Uefa vjeruje hrvatskim predstavnicima ništa čudno ova komunjarska vlast htjela je preveslat njemce nakon dva dana u evropi tko će im više vjerovat gori su od svoje braće srba.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
01:18 08.07.2015.

Covjek nije kriv i treba da radi svoj posao,,sve je blizi dan poraza

Avatar Melankolija
Melankolija
20:04 07.07.2015.

Netko bi rekao da su svi braca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije