Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRENUO LEĐA

Vratar žestoko kažnjen jer nije htio braniti kazneni udarac

vatara
Foto: Printscreen
23.02.2017.
u 15:45

Vratar Nguyen nije želio braniti, a kada se napokon stao na gol crtu okrenuo je leđa.

Vratar vijetnamskog prvoligaša Long Ana, Minh Nhut Nguyen suspendiran je na dvije godine jer iz protesta nije želio braniti jedanaesterac koji je dosuđen u posljednjoj minuti utakmice protiv Ho Chi Minh Cityja.

Kod rezultata 2:2, sudac je u 90. minuti poklonio kazneni udarac domaćinima što je izazvalo velike prosvjede igrača Long Ana. Vratar Nguyen nije želio braniti, a kada se napokon stao na gol crtu okrenuo je leđa.

Victor Ormazabal je lagano postigao pogodak za vodstvo Ho Chi Minh Cityja 3:2. U preostalom vremenu gosti nisu željeli igrati, već su stajali na terenu, a vratar je napustio gol, pa su domaći igrači zabili još dva gola za uvjerljivu pobjedu 5:2.

Vijetnamski nogometni savez je suspendirao Nguyena na dvije godine, dok su trener i predsjednik kluba kažnjeni zabranom rada u nogometu na tri godine.

Long An se nalazi na posljednjem mjestu vijetnamskog prvenstva sa četiri boda iz šest kola, dok je Ho Chi Minh na osmoj poziciji sa sedam bodova. U vodstvu je Thanh Hoa sa 14 bodova.

>> Je li ovo moguće? Pogledajte najsmješniji autogol u povijesti nogometa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije