Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETICO PROTIV EIBARA

Vratar s najviše obrana u ligi ispred Mandžukića

Mario Mandžukić
nph/Victor Blanco/PIXSELL
31.01.2015.
u 07:15

Diego Simeone ne može računati na ozlijeđene Kokea i Ansaldija, a Gabi je suspendiran

Četiri boda zaostatka za vodećim Real Madridom i odigrana utakmica više, ako Atletico Madrid želi obraniti naslov prvaka, onda je pobjeda imperativ u svakom kolu, tako i u 21. protiv Eibara (18 sati).

Prvi put u povijesti će crveno-bijeli gostovati na stadionu Ipurua u 1. ligi, piše Goal.com. A ove sezone su općenito u gostima slavili u samo pet od devet utakmica. Diego Simeone ne može računati na ozlijeđene Kokea i Ansaldija, a Gabi je suspendiran. Od 1. minute bi mogli krenuti i Mario Mandžukić i Fernando Torres u napadu. Samopouzdanje je donekle palo nakon poraza od Barcelone u utorak (3:2) i ispadanja iz Kupa kralja.

Eibar je pak vrlo dobar ove sezone, mnogi su mu predviđali ispadanje, a na 8. mjestu je. U dobroj je formi, od moguća 24 boda u posljednjih osam kola, uzeo je čak 14. Na tome mogu i zahvaliti vrataru Irureti koji ima najviše obrana u ligi (72).

Doma nisu posebno uvjerljivi, samo triput su pobijedili, a isto toliko puta remizirali i izgubili. Nedostajat će im ozlijeđeni veznjak Dani Garcia.

U prvoj međusobnoj utakmice sezone, na Vicente Calderonu, Atletico je pobijedio 2:1.

>> Kladioničarske najave pratite ovdje

>> Čim je Mandžo na klupi, City i Arsenal šalju nove ponude

Komentara 1

HA
Harpoon
10:04 31.01.2015.

ma bobijedit će oni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije